Tasjes van Emmy (+winactie)

Je kent haar misschien wel; Emmy Brekelmans. Elke week schrijft ze een column in Viva over haar leven. Ze heeft borstkanker en is niet meer te genezen.

Maar ze gaat absoluut niet bij de pakken neer zitten. Naast haar wekelijkse columns maakt ze ook hele originele, mooie tasjes.

Een paar weken geleden schreef ze er al over in Viva; de tasjes die ze maakt tijdens het koffie drinken, tv kijken en autorijden. Dit zegt Emmy zelf over haar creaties: “De tasjes zijn niet echt groot. Ze hebben de maat van een portemonnee + telefoon + sigaretten + sleutels en dan zitten ze echt vol. Maar het is wel een tas die je op tafel mag zetten vind ik.”

En Emmy heeft drie van haar tasjes aan ons ter beschikking gesteld, zodat ook jullie van haar werk kunnen genieten!

Win, win, win!
We mogen 3 tasjes weggeven. Kans maken? Mail dan voor 4 oktober je naam, adres en telefoonnummer naar win@viva.nl 
o.v.v. ‘emmytasje’.

Helaas, deze winactie is inmiddels verlopen.

© foto: Viva

*Mail alle gevraagde gegevens om kans te maken op deze prijs. De winnaars krijgen na afloop van de actie bericht van ons. Lees voor meer info over de privacy-richtlijnen van Sanoma Uitgevers het privacy statement.

door Redactie

2 reacties op “ Tasjes van Emmy (+winactie) ”

  1. De tasjes van Emmy zijn leuk en handig!
    Mijn dochtertje heeft een tassentic(net als haar moeder,haha) dus voor haar probeer ik er eentje te winnen. En voor mezelf natuurlijk;-)

  2. Ook hier: Leuke actie, krijg alleen mijn mail terug als Undeliverable: There’s a problem with the recipient’s mailbox

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>