VIVA400 Visionista's

Je bent jong, ambitieus en je wilt jezelf verder ontwikkelen. Je hebt de ambitie om een personal brand neer te zetten, een droombaan te bemachtigen, een eigen business te starten of een carrièreswitch te maken. Kortom: je weet wat je wilt, maar hoe kun je dat in korte tijd bereiken?

Geef je vóór 29 mei op en maak kans op een felbegeerde plek in het gratis masterclass programma van VIVA400 Visionista's. Een inspirerende en avontuurlijke roadtrip naar Amsterdam en Parijs vol met masterclasses, pitches en personal coaching van topvrouwen.

Word jij de VIVA400 Visionista 2017? Dan win je naast de felbegeerde titel ook een prijzenpakket van ruim € 10.000,-!

Geef je op vóór 29 mei!

VIVA400 lanceert dit jaar VIVA400 Visionista’s: de springplank voor aanstormend talent. Hiermee heeft de Lijst der Lijsten een gloednieuw zusje. VIVA400 Visionista’s is dé springplank waarmee je snel stappen kunt zetten in je carrière. Het ‘La route du succès’-programma is een inspirerende en avontuurlijke roadtrip waarin je jezelf beter leert kennen en je je droom concreet gaat maken.

Het 'La route du succès'-programma

Tip voor aangemelde VIVA400 Visionista's: zet onderstaande data alvast met potlood in je agenda ;-)

Op donderdag 1 juni wordt bekend gemaakt welke 30 vrouwen zijn geselecteerd door het VIVA400-team om deel te nemen aan 'La route du succès'-programma van VIVA400 Visionista's.

Op donderdag 8 juni vindt de eerste Masterclass plaats in Amsterdam, waaraan de 30 geselecteerde vrouwen mogen deelnemen. Aan het einde van de dag worden de 10 aanstormende talenten bekend gemaakt die door zijn naar de tweede Masterclass.

Donderdag 6 en vrijdag 7 juli gaat de top10 vrouwen naar Parijs om twee dagen de masterclasses te volgen.

Van de 10 vrouwen gaan uiteindelijk drie door voor een personal coaching traject om zich klaar te maken voor de finale van de VIVA400 Visionista 2017.

Op donderdag 23 november zijn de drie finalisten aanwezig tijdens de VIVA400 awards, waar onder andere de VIVA400 Visionista 2017 bekend gemaakt wordt.

Geef je op vóór 29 mei!