GEVONDEN: INSPIRERENDE VROUWEN

Op donderdag 17 november reikt VIVA voor de negende keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Jaarlijks worden 400 koplopers genomineerd vanwege hun succes. Vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten.

Momenteel zijn we druk bezig met het opstellen van de lijst met genomineerden. Je kunt jezelf of een ander dus niet meer aanmelden. Op maandag 3 oktober staat de VIVA400 lijst van 2016 online!

Nieuw: de publieksprijs
Dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs. Naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, bepaal jij met jouw stem wie de meest inspirerende VIVA400 vrouw van 2016 is. De genomineerde met de meeste stemmen gaat ervandoor met de allereerste VIVA400 publieksprijs!

Wie is de VIVA-400 vrouw?

Ze is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte.

CATEGORIEEN

Stuur je eigen succes in de Renault die bij je past

Jij maakt het verschil op je eigen manier. Jouw quote, jouw stijl en zo ook je eigen auto. Daarom heeft Renault verschillende modellen, zoals de passievolle Clio, de avontuurlijke Captur of de speelse Twingo. Welke je ook kiest, ze helpen je stuk voor stuk op weg naar succes. Naar jouw succes.

Ontdek nu welk Renault model bij jouw ambitie past. Je maakt dan meteen kans op een heerlijk weekend weg naar Maastricht in jouw type Renault, inclusief € 500,- shoptegoed en verblijf in Hotel New Hampshire Maastricht!*

*Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/viva400

DOE DE TEST!