Gezocht: inspirerende vrouwen!

Op donderdag 17 november reikt VIVA voor de negende keer de VIVA400-awards uit. VIVA400 is hét platform en netwerk voor en door ambitieuze en ondernemende vrouwen die inspireren door wie ze zijn, wat ze doen en wat ze bereiken. Jaarlijks worden 400 koplopers genomineerd vanwege hun succes. Vrouwen die het afgelopen jaar in de spotlights stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een gat in de markt ontdekten, een succesvolle eigen business startten of een noemenswaardige prestatie neerzetten. Succesvolle vrouwen dus die een verschil hebben gemaakt. De VIVA400-awards worden uitgereikt binnen vijf verschillende categorieën. Ben of ken jij die creatieveling, krachtpatser, knappe kop, wereldverbeteraar of zakenwonder? Meld jezelf of haar hieronder tot en met 16 september aan!

NOMINEER HIER

Nieuw: de publieksprijs
Dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs. Naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, bepaal jij met jouw stem wie de meest inspirerende VIVA400 vrouw van 2016 is. De genomineerde met de meeste stemmen gaat ervandoor met de allereerste VIVA400 publieksprijs!

Wie is de VIVA-400 vrouw?

Ze is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte.

CATEGORIEEN

Perfecte match, Renault en VIVA400

Echt iets willen betekenen. In je werk, voor jezelf of iemand anders. Dat is wat Renault verbindt met de vrouwen uit de VIVA400. De ambitie om je te onderscheiden.

Er is altijd een Renault die bij je past
Renault maakt auto’s waarmee je als vrouw laat zien: hier ben ik. Modellen die passen bij je leven en wat je wilt bereiken. Dus biedt Renault de keuze: de stadse Twingo, de avontuurlijke Captur of de verleidelijke Clio. Welke je ook kiest, ze houden je ‘on the move’ op weg naar je doel.

Lees meer