WIE IS JOUW FAVORIETE VIVA400-VROUW? STEM NU!

De lijst der lijsten is compleet, de locatie is geboekt en de rode loper is besteld. Dat betekent dat er gestemd kan worden! Welke vrouw verdient volgens jou een VIVA400-award?
De VIVA400-lijst bestaat ook dit jaar weer uit een mix van bijzondere vrouwen. Van groene denkers tot wetenschappers en van stuntvrouwen tot ontwerpsters. Eén ding hebben ze gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent. Stem nu op jouw favoriet, dan maak je bovendien kans op twee invite-only kaarten voor de VIVA400-awardshow op 17 november, inclusief een goed gevulde goodiebag! Stemmen kan tot en met vrijdag 4 november.

BRENG JE STEM UIT!

CATEGORIEEN

Nieuw: de publieksprijs
Dit jaar is er voor het eerst ook een publieksprijs. Naast de vijf awards die onze jury per categorie uitreikt, bepaal jij met jouw stem wie de meest inspirerende VIVA400 vrouw van 2016 is. De genomineerde met de meeste stemmen gaat ervandoor met de allereerste VIVA400 publieksprijs!

Wie is de VIVA-400 vrouw?

Ze is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte.

Stuur je eigen succes in de Renault die bij je past

Jij maakt het verschil op je eigen manier. Jouw quote, jouw stijl en zo ook je eigen auto. Daarom heeft Renault verschillende modellen, zoals de passievolle Clio, de avontuurlijke Captur of de speelse Twingo. Welke je ook kiest, ze helpen je stuk voor stuk op weg naar succes. Naar jouw succes.

Ontdek nu welk Renault model bij jouw ambitie past. Je maakt dan meteen kans op een heerlijk weekend weg naar Maastricht in jouw type Renault, inclusief € 500,- shoptegoed en verblijf in Hampshire Designhotel Maastricht!*

*Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/viva400

DOE DE TEST!