De winnaressen van de VIVA400-awards zijn bekend!

Alle 38.000 stemmen zijn geteld. Na maandenlange voorbereidingen was het donderdagavond eindelijk zover: de VIVA400-awards werden uitgereikt. En wat was het spannend! Presentator Dennis Weening maakte in de prachtige Laurenskerk in Rotterdam bekend wie er met de felbegeerde awards naar huis gingen.

DIT ZIJN DE WINNARESSEN

CATEGORIEEN

Publieksprijs:  Najima & Rachida Kharbouch

 

naijma-en-rachida-kabouch

 

Deze zussen vormen sinds 2014 het blogduo Healthy Sisters. Hun YouTubekanaal heeft op dit moment ruim zestienduizend abonnees. De dames steken traditionele Marokkaanse recepten in een gezond jasje. Vier jaar geleden ging bij de zussen de knop om: samen vielen ze maar liefst vijftig kilo af. Ze kregen zo veel vragen over hoe ze dat toch aanpakten, dat ze besloten hun tips te delen met de buitenwereld. Inmiddels zijn Najima en Rachida ook actieve hardlopers (met hoofddoek!) geworden.

Wie is de VIVA-400 vrouw?

Ze is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte.

Stuur je eigen succes in de Renault die bij je past

Jij maakt het verschil op je eigen manier. Jouw quote, jouw stijl en zo ook je eigen auto. Daarom heeft Renault verschillende modellen, zoals de passievolle Clio, de avontuurlijke Captur of de speelse Twingo. Welke je ook kiest, ze helpen je stuk voor stuk op weg naar succes. Naar jouw succes.

Ontdek nu welk Renault model bij jouw ambitie past. Je maakt dan meteen kans op een heerlijk weekend weg naar Maastricht in jouw type Renault, inclusief € 500,- shoptegoed en verblijf in Hampshire Designhotel Maastricht!*

*Kijk voor de actievoorwaarden op renault.nl/viva400

DOE DE TEST!