De afslankring om kilo’s kwijt te raken: ja of nee?

dieetblunders

I-de-aal: met de afslankring kun je afvallen zonder dat je er ook maar íets voor hoeft te doen. Nou ja, behalve een ring te dragen dan. Maar dat is altijd beter dan meerdere keren per week zwetend in de sportschool staan en chocolade en chips te laten voor wat het is. Het klinkt meer dan perfect, maar hoe werkt het?

Gezond gewicht verliezen

Een afslankring is een eeuwenoude Chinese techniek van acupressuur om wat kilootjes kwijt te raken. Door de stimulatie van de acupressuurpunten wordt je eetlust op een veilige en natuurlijk manier teruggedrongen. Ook verhoogt je stofwisseling en wordt je bloedsomloop verbeterd. Door de behandeling van de ring raakt het lichaam weer in evenwicht, waardoor het overtollige vet (plaatselijk) verdwijnt. Kortom: alles wat je binnenkrijgt wordt sneller en beter verteerd, waardoor je relatief snel en gezond gewicht kan verliezen.

Gericht afslanken

Per vinger zou je met de afslankring een lichaamsdeel aan kunnen pakken. Zo slanken je dijen af door het dragen van een ring om je pink, wordt je taille slanker door ‘m om je ringvinger te dragen en raak je kilo’s bij je buik kwijt door de ring om je middelvinger. Je armen en gezicht worden aangepakt door het dragen van de ring om respectievelijk je wijsvinger en je duim. Geloof jij in de werking van de afslankring? Zou je ‘m gebruiken om kilootjes kwijt te raken?

»Praat mee over afvallen «