10 x kans op een waterfles van Bottelicious.nl t.w.v. €45,-

geroosterde venkel

Bij Vrouwonline staat deze week in het teken van winnen. Iedere dag kun je kans maken op geweldige prijzen. In totaal geven we mee dan 100 prijzen weg! Vandaag mogen wij 10 flessen van Bottelicious weggeven naar keuze t.w.v. €45,-.

Fruitwater flessen of andere waterflessen? Je vindt ze bij Bottelicious!

Bottelicious verkoopt de mooiste, handigste, stoerste, gekste, hervulbare waterflessen. Veel van dit soort flessen zag je hier nog niet maar wel in San Francisco, Sidney, NY etc. (daar zijn wegwerp waterflesjes zóóoo out-of-fashion) vanwege de plastic afvalberg en het transport van water over grote afstanden terwijl er heerlijk water uit de kraan komt in Nederland.

Bottelicious wil het voor vrouwen en meiden leuk en fashionable maken om over te stappen van wegwerpwaterflesjes naar een hervulbare fles. Er is veel keus in prachtige designs zodat je echt de fles kan kiezen die bij jou past (stijl en praktisch). Dat is de gedachte achter de winkel.

Het allernieuwste is de waterfles voor fruitwater, CitrusZinger, of de wat duurdere variant AquaZinger. Je perst en mixt in de waterfles bijvoorbeeld limoen en basilicum, sinaasappel, aardbeien met munt, gember, komkommer, alles kan. Je mixt het heel eenvoudig met water en hebt water met een smaakje zonder verdere toevoegingen. Geen suiker, geen kleur- en smaakstoffen.

Winnen?

Deze actie duurt tot vandaag 23:59.

Bekijk hier het overzicht van de winweek