20 x kans op een Super Sex Pakket voor twee t.v.w. € 30,97

geroosterde venkel

Bij Vrouwonline staat deze week in het teken van winnen. Iedere dag kun je kans maken op geweldige prijzen. In totaal geven we meer dan 100 prijzen weg! Vandaag maak je 20 keer kans op een Super Sex Pakket voor twee t.w.v. € 30,97. Verras daarom nu je partner met dit sex pakket aangeboden door condoomfabriek.nl.

Het vooroordeel bestaat dat sextoys voornamelijk bedoeld is voor solosex. Vaak zijn sexspeeltjes gemaakt voor vrouwen, maar wat is er nou leuker dan hier samen van te genieten? Zie het als een extra dimensie geven aan jou sexleven en het ontdekken van elkaars lichaam door middel van dit sex pakket.

Vibrerende penisring

Dit is een perfect speeltje tijdens de vrijpartij. De vibrerende penisring stimuleert beide tegelijkertijd. Dankzij de nopjes wordt de clitoris bij elke stoot gestimuleerd. Kortom een super speeltje om samen van te genieten.

Glijmiddel bubble gum

Dit glijmiddel is super leuk om samen te gebruiken, het ruikt én smaakt naar bubble gum. Het kan zowel tijdens geslachtsverkeer gebruikt worden als tijdens de orale sex.

Vibrator voor haar

Deze vibrator is mooi klein van formaat en geïnspireerd op de vormen van het vrouwelijk lichaam. Deze vibrator is perfect om tijdens de sex te gebruiken om de clitoris te stimuleren.  Dit zal niet geschikt zijn voor elk standje, maar hier kun je mee experimenteren. Moet jou partner wennen aan dit idee? Leg hem dan uit dat dit geen vervanger is van zijn penis, maar een toevoeging aan jullie vrijpartij.

Wil je je eigen sex pakket samenstellen? Kijk hier voor meer leuke speeltjes.

 

Bekijk hier het overzicht van de winweek

Winnen

Vul het winformulier in en maak kans op het Super Sex Pakket voor twee.

Deze actie duurt tot vandaag 23:59