50% korting op Demak’Up!

Van grunge tot glamour: beautyblogger Aranka showde de afgelopen maanden de vier beste make-uplooks en vertelde in how to filmpjes hoe je deze zelf kon creëren. Bijbehorende opdracht: zet je eigen look op Facebook. Massaal werd er door jullie meegedaan! De jury van Demak’Up koos vijf winnaars, zij kregen samen met een vriendin de Beauty Masterclass van visagist Sanne Bleeker, een workshop vloggen van Aranka én een workshop van beautyblogger Anneloes Debets. En de make-up, die vloog er weer af met de producten van Demak’up. Download de pas en je krijgt 50% korting op alle producten!

Beauty tips
Natuurlijk hebben we deze middag voor jullie vastgelegd en geven de visagisten je handige tips om thuis te smeren, poederen en een mooie look te creëren!

Beautybloggen doe je zo!
Naast de vier looks van Aranka was Demak’up op zoek naar een vijfde, zelfbedachte, facelook. Beautyblogger Anneloes Debets werd de lucky one en haar look werd door de Demak’Up jury als winnaar gekozen. Haar prijs? Ze mocht tijdens de Beauty Masterclass een workshop beautybloggen geven. Anneloes: “Tijdens de mastercklass heb ik drie groepen gemotiveerde vrouwen gesproken over het opstarten en onderhouden van een beautyblog. Zelf heb ik ook weer inspiratie opgedaan om mijn blog nog beter te maken.”

50% korting!
Download de Demak’Up pas en lever ‘m in bij Kruidvat of Trekpleister en je ontvangt 50% korting op het complete Demak’Up assortiment! *

*1 pas per persooon