Tot €50 korting op Ray-Ban zonnebrillen

geroosterde venkel

Katy Pery, Rihanna en Tom Cruise dragen ze ook: de wereldwijd meest bekende Ray-Ban zonnebrillen. De Aviator en de Wayfarer bijvoorbeeld, wie kent ze niet? Maar of je nu Hollywood-ster bent of niet: SCOUPY regelt dat ook jij zo’n hippe Ray-Ban zonnebril in huis haalt voor een zacht prijsje!

Ray-Ban Clubmaster en Mirror Shades

Een klassiek Ray-Ban model en weer terug van weggeweest is de modieuze Ray-Ban Clubmaster. Deze unisex-zonnebril heeft een old school uitstraling. Behalve een hippe look, zorgen de fijne Ray-Ban zonnebrillen ook voor een optimale bescherming tegen het zonlicht. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. Iets kleurrijker voor deze zomer zijn de Coloured Mirror Shades van Ray-Ban. Deze fijne, shiny modellen worden gespot bij verschillende fashion-bloggers en ook weer die grote Hollywoord-sterren. Ze zijn verkrijgbaar in goud met blauw, groen, rood of geel.

Bestellen met korting

Voor de vakantie of dat ene festival nog even een gave Ray-Ban zonnebril scoren? Bestel de Ray-Ban Couloured Mirror Aviator Shades met korting op de exclusieve bestelpagina krijg je €50 korting (van €149,95 voor €99,95) Het oldskool Ray-Ban Clubmaster model bestel je met €30 korting (van €139,95 voor €109,95). SCOUPY wenst je een zonnige zomer met een fijne zonnebril!

Speciaal voor Vrouwonline-lezeressen verzamelt SCOUPY de leukste korting en kortingsbonnen. Met SCOUPY heb je altijd ergens korting, zoals op Ray-Ban.