Aantrekkelijk: 12x de leukste lentejassen

lentejassen

De countdown is nu voorbij: de lente is officieel aangebroken. Maar in Nederland betekent dit helaas niet dat we onze jassen kunnen opbergen…

Ook de komende weken (hopelijk geen maanden) zijn we, door het frisse weer, min of meer nog verplicht om een jas aan te trekken. Op zich is dit geen ramp, want elke lente spotten we de leukste lentejassen in de collecties. Dus vervang je parka of wollen coat voor een jas die wel lenteproof is. Wat wij zelf heel fijn vinden aan lentejassen is de dikte van de stof. De tijden van een veel te brede en grote jas zijn met de ingang van dit seizoen officieel voorbij. Je kunt dus eindelijk weer pronken met je figuur, yes!

Ook dit jaar kun je eindeloos kiezen qua model. Ga je liever voor een klassieke look? Dan is de trenchcoat een goede keuze voor je. Dit item ga je dit jaar in allerlei kleuren tegenkomen. Van camel tot babyblauw, er is voor ieder wat wils.

o7yxgd0c9mw8
Object via Zalando €79,95
vc3x697c0kqp
ICHI via Zalando €71,95

 

 

 

 

 

 

 

De biker jacket geeft je outfit meteen een rock ‘n roll uitstraling en is daarmee perfect voor de edgy liefhebbers. En de sporty lovers kunnen dit voorjaar terecht bij de bomber jacket. Daarnaaast heeft eentonige bomber jack plaatsgemaakt voor de statement bomber. Hierbij moet je denken aan patches, borduursels of bijzondere patronen. Vooral de Japanse invloeden spelen hierbij een grote rol! Naast de trenchcoat, het bomber jasje en de leather jacket mag je ook natuurlijk met een dunne mantel of spijkerjasje gaan pronken.

xkzx15ycfgsw
Sandro via de Bijenkorf €495,-
z0lxpnpcbklu
Maison Scotch via Van Tilburg Online €179,95

 

 

 

 

 

 

 

Onze regel is dan ook: een nieuw seizoen, een nieuwe jas. Ben jij het hier helemaal mee eens? StyleToday zocht de mooiste lentejassen voor je uit, zodat je gegarandeerd het seizoen goed begint.

Klik hier om nog meer leuke lentejassen te shoppen via StyleToday.nl!