Aantrekkelijk: 9x de fijnste playsuits

playsuit

Summer is almost there! En welk fashion item geeft je nou het meest ultieme zomergevoel? Juist, de playsuit. We houden van dit fijne kledingstuk, juist omdat-ie zo heerlijk luchtig is tijdens de zomermaanden. Ook is de playsuit approvable voor elke gelegenheid omdat je ‘m op veel verschillende manieren kunt stylen. Yay!

Of je nou in het zonnetje een drankje doet op je favoriete terras, een dag naar het strand hebt gepland of een ticket hebt geboekt naar je ultieme droombestemming: de playsuit has it all. Draag hem chiquer dan chic met je favoriete killer heels of easy breasy naar het strand met je lievelingssandaaltjes. Super makkelijk af te stylen en heerlijk comfortabel als is hij is, kun je er heerlijk de dagen mee slijten met dit warme weer. Lekker luchtig en stijlvol, we love it!

Get inspired

We hebben de playsuit al op veel verschillende manieren voorbij zien komen. Ga je voor een speelse playsuit met een leuke print of bloemenpatroontje? Of kies je liever voor een zwarte klassieke variant? Je kunt eindeloos variëren met het stylen van de playsuit. Wij hebben een aantal fijne varianten voor je op een rij gezet. Scroll snel verder en get inspired.

 

playsuit-4

playsuit-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoppen maar!

Klik op de afbeeldingen om de items te shoppen.

ST. Studio € 52,49
ST. Studio € 52,49
Topshop € 68,-
Topshop € 68,-
Sandro Poetry € 225,-
Sandro Poetry € 225,-
Maje Istre € 225,-
Maje Istre € 225,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier om op StyleToday.nl meer playsuits te shoppen!