Aantrekkelijk: Back to school met de rugtas

rugtas

Vroeger op de middelbare school was het écht not done om met een rugtas te lopen. Daar kwam je natuurlijk pas achter toen je vol trots op de allereerste schooldag aan kwam lopen met een knalroze Eastpak. Terwijl alle ouderejaars met een handtas liepen in plaats van met een veel te grote bloemetjes rugtas. Oeps… De Eastpak werd vervangen voor een toffe handtas en kwam pas weer tevoorschijn toen hij aan de vlag gehangen werd.

Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder en heeft de rugtas een sterke comeback gemaakt. De Eastpaks zijn vervangen door chique, sportieve en stoere exemplaren. Materiaal, kleur, formaat en type; voor ieder is wat wils. Momenteel zijn voornamelijk de (nep) leren backpacks on-trend. Voor een minimalistische look, kies je voor een exemplaar van glad leer die zo min mogelijk details heeft. Heb je liever een stoere rugtas? Kies dan voor een rugtas van ruw leer of een combinatie van verschillende type leer. Bij een stoere rugtas is het juist gaaf om er één te kiezen met veel details, zoals ritsen of fringes.

Hierbij: de mooiste rugtassen voor ieder budget op een rij. Let’s spend some money!

topshop
Topshop € 74,95

 

 

 

 

 

 

herschel
Herschel € 59,99

 

 

 

 

 

 

matt en nat
Matt & Nat € 144,95

 

 

 

 

 

 

topshop2
Topshop € 79,95

 

 

 

 

 

 

Meer rugtassen zien? Check StyleToday.nl!

Get inspired

Ben je er nog niet helemaal uit welke het beste bij je stijl past? No worries, want ook de bloggers kiezen regelmatig voor een rugtas. Foto’s van bloggers zijn natuurlijk ideaal inspiratiemateriaal om af te kijken; learning from the best.

rugtas

rugtas 3

Meer inspiratie? Check StyleToday.nl!