Aantrekkelijk: de mooiste jurken voor een bruiloft

jurken bruiloft

Wedding season has begun! In de maanden mei tot en met september worden de meeste bruiloften gehouden. Op zich best logisch, want wie wil er nou niet trouwen met mooi weer? Grote kans dat je de komende maanden minstens één bruiloft op de planning hebt staan, maar nu de grote hamvraag: wat trek je aan?

Een bruiloft kan veel stress opleveren. Niet alleen voor de bruid, maar voor elke vrouwelijke wedding guest. Heb je ook al last van weddingsstress? Bedenk dan dit; je mag van geluk spreken dat de bruiloft in het wedding season valt. Want mooi weer is direct verbonden met een leuke outfit. In de winter kan het nog moeilijker zijn, want niet elke jurk wordt evenveel gewaardeerd en bloemetjes jurken vallen nou eenmaal buiten de boot. Summer is here, so take it for granted.

Nog een groot voordeel van zomerbruiloften: we mogen de pastelkleurtjes weer uit de kast trekken. Dit kan natuurlijk ook in de winter, maar het scoren van een pastelkleurige jurk is in de zonnige maanden gewoon veel en veel makkelijker. Yay!

Say yes to the dress

Weet je nog niet wat je aan moet trekken naar deze bijzondere viering? No worries, want StyleToday zette een hele hoop wedding proof outfits voor je op een rij.

Klik hier om meer bruiloftjurken te shoppen via StyleToday.nl.

Sandro €275,-
Sandro €275,-
Weekend MaxMara €259,90
TFNC €84,99
TFNC €84,99