Aantrekkelijk: shop de leukste badpakken

badpakken

Zijn badpakken niet helemaal jouw ding en loop je liever rond in een bikini? Niet voor lang meer! Bij het zien van de volgende fijne fashion inspo ben je helemaal overtuigd van het dragen van zo’n leuke one piece. Trust us! 

Net even iets opvallender dan the regular bikini waar iedereen toch al duizenden van bezit. Een badpak is weer terug van weggeweest en sowieso een musthave voor je collectie van deze zomer.

Waarom een badpak?

  • Ten eerste is een badpak vele malen comfortabeler dan een bikini. Geen last van schuivende bandjes en een missend bikinitopje na het doen van een net iets te enthousiaste duik in het water. Bij een bakpak blijft alles netjes op zijn plaats. Yay for comfort!
  • Ook kleedt een badpak net even iets meer af dan een bikini. Dat vetrolletje wat je nog niet op tijd hebt kunnen weg trainen voor de zomer, wordt prima verbloemd door een stukje stof.
  • Een badpak is ook gewoon ontzettend sexy. Het legt net even wat meer nadruk op de heupen en voorgevel dan een bikini dat doet en guys houden ervan. Show off that body girls!

Badpakkeninspiratie

Wat zijn momenteel de hotste trends binnen de badpakkenwereld? Streepjes, bandjes en zoveel mogelijks ‘cuts’. Het zwarte sexy badpak met strepen of cuts hebben we al op verschillende manieren terug zien komen in de modewereld. Zo is ook de streep tegenwoordig niet meer te ontbreken op je swimwear. Verder zijn diep uitgesneden badpakken ook weer helemaal hot en happening dit jaar. Om sexy te blijven is het natuurlijk wel nodig om wat body te showen right? Get inspired door de volgende badpakken en shop jouw favoriet. Happy shopping!

2-badpakken 5-badpakken

Shoppen maar!

Seafolly € 138,-
Seafolly € 138,-
Calvin Klein € 79,95
Calvin Klein € 79,95

 

 

 

 

 

ModeMusthaves € 34,95
ModeMusthaves € 34,95
Miraclesuit € 194,95
Miraclesuit € 194,95

 

 

 

 

 

Voor meer inspiratie en badpakken om te shoppen, check StyleToday.nl!