Aantrekkelijk: Shop de leukste sneakers voor het voorjaar

sneakers

Nog héél even en dan is het officieel lente. Al mogen we de afgelopen dagen al niet meer klagen, want het zonnetje laat zich steeds meer zien. Yay!

De lente is ons favoriete sneaker seizoen, het is (vaak) niet te koud, en niet te warm om ons favoriete paar uit de kast te halen. Daarom bestempelen wij de lente als het ultieme sneaker seizoen! Om extra van het mooie weer te kunnen genieten, selecteerden wij twaalf sneakers waar je deze lente echt niet zonder kunt.

Hebben? Klik op de afbeeldingen om de sneakers te shoppen via StyleToday.nl!

Classic white

Nee, wij zien geen aanleiding om je witte sneakers de deur uit te doen. De all white sneakertrend is gelukkig ook dit jaar still going strong. De witte sneakers zijn super easy om te combineren en daarnaast staan ze gewoon heel mooi.

adidas
Adidas €94,95
nike
Nike €99,95
adidas2
Adidas €99,95


 

 

 

 

 

May the chrome be with you

Goud, zilver, brons en rosé goud; metallic is helemaal on-trend. Dit bekent niet dat je een hele outfit in de metallic sferen hoeft te dompelen, maar een paar zilveren sneakers is al onwijs tof! Iets te flashy voor jou? Kies dan voor een sneaker met metallic details!

adidas chrome
Adidas €129,95
michael kors
Michael Kors €139,95
adidas chrome 2
Adidas €94,95

 

 

 

 

 

 

Into the pastels

Als je niet overtuigd bent van de opvallende sneakers, kun je misschien beter gaan voor een pastelkleurtje. Zachtroze, lichtblauw en mintgroen zijn de ultieme lentekleuren en dat betekent dat je hiermee altijd goed zit. En ook met een pastelkleurtje aan je voeten maak je gegarandeerd een statement.

nike pastel
Nike €104,95
michael kors pastel
Michael Kors €139,95
nike pastel 2
Nike €104,95

 

 

 

 

 

 

It’s all about the details

In de lente ruilen we de grauwe kleuren in voor opvallende kleurtinten en printen. Je kunt ervoor kiezen om je winterschoenen in te ruilen voor een paar opvallende sneakers, maar ook met kleine details kun je een statement maken. Just play with the details.

adidas detals
Adidas €89,95
adidas details 2
Adidas €119,95
adidas details 3
Adidas €89,95