Aardappels. Lekker met Calvé!

geroosterde venkel

Ondanks de opkomst van pasta- en rijstgerechten is de aardappel in Nederland nog steeds het populairste ingrediënt voor het maken van het diner. En terecht! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden om simpel een heerlijk aardappelgerecht op tafel te zetten. En de aardappel is natuurlijk ook een oerhollands product. Alleen soms lijken we de enorme variatie aan Hollandse aardappels en gerechten wel een beetje te vergeten.

En daarom heeft Calvé speciaal 9 verschillende oerhollandse aardappels geselecteerd en daar een heerlijk gerecht voor gemaakt. Lekker, simpel, snel en natuurlijk helemaal af met een beetje Calvé Mayonaise. Wat dacht je bijvoorbeeld van “Bintje met een tintje”, lekkere Aardappelpartjes uit de oven met Rozemarijn? Of de “Gestampte Irene”, aardappelpuree met een beetje mayonaise er doorheen voor een heerlijk verassende romige smaak? Of een “Salade met een Accent”, een frisse aardappelsalade met paprika, ham en tijm?


Begin je ook al trek te krijgen? Surf dan nu naar Calve.nl en laat jezelf ook inspireren door een van de andere lekkere gerechten! Of ga snel naar de supermarkt en koop een pot Calvé Mayonaise. Op iedere verpakking zitten een aantal gerechten en een actiecode waarmee je kans maakt op een thuisdiner voor 4 personen bereid door een professionele kok!

Calvé. De smaakmaker sinds 1898!

Ga naar www.calve.nl