Ambi Pur 3volution. Geniet van een frisse geur, keer op keer op keer.

geroosterde venkel

Daarom is er Ambi Pur 3volution ontwikkeld. De enige elektrische luchtverfrisser met drie harmonieuze op elkaar afgestemde parfums die elkaar elke 45 minuten afwisselen. Zo geniet je continu van een heerlijke frisse geur bij je thuis. Keer op keer op keer. Probeer nu de variant Fresh New Day, en ervaar de frisse geuren ‘Pas Gemaaid Gras, Fris Ochtendbriesje en Openslaande Ramen’.

Je kunt Ambi Pur 3volution overal gebruiken waar een stopcontact is. Plaats het huisparfum in de woonkamer, hal, keuken of slaapkamer en het parfum verspreidt zich door de ruimte. Met behulp van het knopje op de houder kun je zelf de intensiteit bepalen. Zo haal je de geur en de sfeer van buiten naar binnen, en dat merk je meteen aan je stemming.

Omdat er elke 45 minuten een andere geur verspreid wordt, blijf je de geur ruiken. Met normale luchtverfrissers raakt je neus op een gegeven moment gewend aan de geur waardoor je hem niet meer ruikt. Met 3volution kun je genieten van een continue geurbeleving met subtiele natuurlijke geuren die sfeer creëren en je heerlijk gevoel geven.

Binnen het assortiment van Ambi Pur 3volution zijn er verschillende parfumlijnen, elk met drie parfum nuances. Er zijn startersets en navullingen verkrijgbaar. De volgende varianten startersets zijn verkrijgbaar: Fresh New Day, Relaxing Lavender Countryside, Japan Rituals. De volgende varianten navullingen zijn verkrijgbaar: Fresh New Day, Relaxing Lavender Countryside, Japan Rituals, Alaska Glacier Bay, Odeur Naturizer Eucalyptus en Puresse Cotton.

Alle varianten zijn subtiele en natuurlijke geuren.