Geen programma meer missen dankzij Begin Gemist (+boekje cadeau!)

Je kind voorlezen is gezellig en waardevol voor jou en je kind. Met Begin Gemist van KPN kun je er alle tijd voor nemen, zonder dat je je favoriete tv-programma hoeft te missen.

Als je je kind ’s avonds voorleest, ben je lang niet de enige. Volgens een onderzoek in opdracht van KPN, trakteert bijna de helft van de Nederlandse ouders hun kinderen op verhaaltjes voor het slapengaan. Als het verhaaltje uit is, zijn populaire tv-programma’s vaak al begonnen. Misschien hoor jij bij de 20 procent vaders en moeders die daarom wat vroeger of later voorlezen, of zelfs verhaaltjes inkorten om maar niks op tv te hoeven missen.

Geen gehaast meer
Het is jammer als je zou moeten smokkelen met voorleestijden, want uit het onderzoek blijkt ook dat ouders voorlezen zien als een moment om met hun kinderen samen te zijn. KPN zorgt ervoor dat je in alle rust samen met je kind een boekje kunt lezen en daarna gewoon je favoriete programma kunt kijken. Of het nou gaat om voetbalwedstrijden, het Journaal of GTST: met Begin Gemist kun je direct terug naar het begin van het programma, ook als je de tv net aanzet of als die op een andere zender staat. Je hoeft dus niet meer te wachten op Programma Gemist. Zo kun je de tijd nemen voor je kind én voor jezelf.

Dikkie Dik cadeau
Als je vóór 30 juni 2014 Alles-in-1 Thuis van KPN online bestelt (met Interactieve TV, bellen en internet), krijg je een ‘Dikkie Dik’ boekje cadeau (op=op) met je kind in de hoofdrol. Zie ook kpn.com/begingemist.