Belly Bandit

geroosterde venkel

Misschien dat u de Belly Bandit al wel kent. Het is een strakke buikband die je na je zwangerschap kunt dragen om dat buikje weer weg te werken. Door de band te dragen neem je automatisch een rechte houding aan, waardoor je gelijk je spieren in je buik, rug en benen traint. Ideaal dus!

Op aanraden van haar vriendinnen besloot de Amerikaanse reality-ster, Kourtney Kardashian, na haar bevalling ook de Belly Bandit te gaan dragen. Omdat zij niet bepaald enthousiast was over het uiterlijk van de buikband, besloot ze zelf een mooie en hippe Belly Bandit te ontwerpen. En dan ook wel één die gewoon over de kleding kan worden gedragen zonder dat je je er voor moet schamen. En het resultaat mag er zijn.

De Limited Edition van Kourtney Kardashian heeft een prachtige rijke print aan de buitenkant en een heerlijk zachte binnenkant die het draagcomfort ten goede komt. Met deze buikband zul je dus snel en pijnloos je oude figuur terugkrijgen en het ziet er nog hip uit ook!

Slechts drie dagen na de bevalling kun je beginnen met het dragen van de buikband. Na zes á acht weken zul je het zwangerschapsbuikje zien verdwijnen. De Limited Edition kost € 79,95 en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Voor meer informatie over de Limited Edition van de Belly Bandit kun je hier kijken!