TCS Amsterdam Marathon: ben jij een meeloper?

VIVA zoekt nog renners!

Loop jij de Dam tot Damloop op je figuurlijke sokken? Gebruik ’m dan als voorbereiding voor de TCS Amsterdam Marathon op zondag 20 oktober. Team VIVA zoekt nog meelopers.

8 of 21 kilometer?
No worries, je hoeft niet meteen de halve marathon te lopen. Maar het mag wel. Het VIVA-team loopt namelijk 8 kilometer – 1,6 meer dan de Run2day Ladies damloop – óf 21 kilometer. Best een prestatie, maar je hebt nog drie maanden om te trainen. En, niet onbelangrijk: de looproute biedt straks meer dan genoeg afleiding van die steken in je zij. Denk: een rondje Vondelpark of hardlopend onder het Rijksmuseum door.

Ik loop mee!
Zin om het VIVA-team te komen versterken? Wacht dan niet te lang en schrijf je hier in, het aantal plekken is beperkt.

Dan helpen wij je alvast op weg: op facebook.com/vivasportief vind je een schema waarmee je straks helemaal in vorm in de startblokken staat. Wedden dat je met een dikke smile (oké, en een rood aangelopen hoofd) die finish over rent? Geen tijd om mee te doen aan de clinic of wil je zelf direct starten? Asics helpt je een loopschema te maken gebaseerd op jouw doelen en jouw tijd op app.myasics.com.

Meer info: tcsamsterdammarathon.nl

* Toegoevoegd op 26 augustus 2013: de inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon is gesloten, je kunt je niet meer inschrijven.

FAQ: TCS Amsterdam Marathon
Hoe duur is het om me in te schrijven?
Aan de deelname van de Amsterdam Marathon zijn geen kosten verbonden. VIVA betaalt de inschrijving en regelt de shirts. Het enige wat je als deelnemer hoeft te doen, is zorgen dat je op tijd aanwezig bent. Hierover zal t.z.t. nog een nieuwsbrief verstuurd worden.
Wat houdt het in om met Team VIVA mee te lopen? Voor de 8 kilometer heeft VIVA een apart startvlak geregeld. Voor de 21 kilometer gaan een aantal VIVA-teams van start.
Wat als ik tijdens het lopen voel dat ik echt niet meer kan? Via facebook.com/vivasportief kun je hardloopschema’s voor beginners en gevorderden downloaden. Als je je daaraan houdt, moet het lukken om moeiteloos de finish te halen. Een blessure of te snel gestart? Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de wedstrijd wandelend uit te lopen. Ook een optie: stoppen, langs de kant gaan staan en de rest aanmoedigen.
Hoe weet ik of ik in Team VIVA zit? We streven ernaar om de deelnemers van Team VIVA in week 34 bekend te maken. Je krijgt bericht als je erbij zit.
Kan ik me nog afmelden als ik me eenmaal heb ingeschreven? Mocht je verhinderd zijn of twijfelen over de afstand, dan horen we dat graag zo snel mogelijk. We plaatsen namelijk ook een aantal menfacebook.com/vivasportief sen op de reservelijst.
Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik die stellen? Ga naar facebook.com/vivasportief en stuur een bericht.