6x de kunst afkijken bij beroemde bruiden

Bij een bruiloft denk je al snel aan een bruid in een witte trouwjurk. Lang en met kant, blote schouders. Strassteentjes misschien?

Maar dat hoéft natuurlijk niet. Juist op je trouwdag kun je uitpakken, want praktisch is wel het laatste waar je op je trouwdag aan hoeft te denken. Inspiratie nodig? Kijk de kunst af bij deze beroemde bruiden.

Viltstiftjurk

Je eigen draai aan je trouwjurk geven, laat dat maar Angelina Jolie over. De actrice liet haar kinderen losgaan met viltstift op haar jurk en sluier, want: “De kinderen maken deel uit van alles wat we doen, dus ook van onze bruiloft.”

Angelina jolie Sunshine (1)

Coupe Ibiza

Trouwen met een twist kun je natuurlijk ook doen door middel van je kapsel. Zo ging Wendy van Dijk tijdens haar Ibizabruiloft voor losjes opgestoken krullen: perfect gematcht met de locatie.

Valentijn special - zoenende celebs

 Slordige slag

In de coupe van Kate Moss zit waarschijnlijk uren werk, maar haar lokken hebben toch een nonchalante uitstraling door de losse slag die erin zit.

Kate Moss and Jamie Hince - Wedding

Mooi roze is niet lelijk

Jessica Biel gooide het over een andere bruiloftboeg en ging voor een roze prinsessenjurk. Terwijl trouwen met Justin Timberlake eigenlijk al een sprookje an sich is.

No US rights | Celebs on the cover

Fietspak

Queen of cool Solange Knowles liet de trouwjurk voor wat ie is en koos voor een gaaf trouwpak met een decolleté waar je u tegen zegt. Naast tof ook heel praktisch: het kersverse stel verplaatste zich tijdens hun grote dag namelijk per fiets.

trouwkapsel

Bloemige bedoening

‘Waarom alleen bloemen op de tafel en in je bruidsboeket, als je ze ook in je haar kunt stoppen?’ moet Millie Mackintosh gedacht hebben.

Millie Mackintosh

Lees ook:

Say yes to your hair (+win een haarstylist voor je bruiloft!)

Beeld: Sunshine, BrunoPress, Getty Images