Top 5 best gelezen artikelen – week 8

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Voor de niet-chocoholics: er bestaan nu paaseieren van kaas

De echte kaaskoppen onder ons konden hun geluk al niet op toen er met Sinterklaas heuse ‘kaasletters’ op de markt kwamen. En nu is daar een lekkernij aan toegevoegd.

2. Nog geen vakantieplannen? Nu wel, want in Ibiza staat een barbieroze hotel

Zijn je vakantieplannen nog niet rond of worden jij en je vriendinnen het maar niet eens over jullie vakantiebestemming? Bekijk dan dit geweldige hotel eens. Wedden dat er geen discussie meer over mogelijk is waar jullie naartoe gaan?

3. Bizarre beautytrend: maak kennis met #fishtailbrows

Als het aankomt op beautytrends, kun je je op Instagram blijven verbazen. Waren het eerst de feather brows en squiggly brows die onze monden deden openvallen, zijn het nu de #fishtailbrows die voor de nodige reacties zorgen.

4. Voor alle chocoholics: zo maak je Licor 43-brownies

Puur, in een cocktailals ijsje of in je chocoladeletter: Licor 43 doet het altijd goed. Maar voor chocoholics zoals wij is er maar één absoluut hoogtepunt: de Licor 43-brownie. En wij hebben het recept voor je.

5. Fan-tas-tisch: bij steeds meer bedrijven kun je onbeperkt vakantiedagen opnemen

Een midweek naar de zon, ieder jaar een verre reis maken en nog wat en minivakanties tussendoor: het liefst gaan we zo vaak mogelijk op vakantie. Los van het feit dat je er flink voor moet sparen, komt er nóg een probleem bij kijken, namelijk het maximale aantal vakantiedagen waar je aan vastzit.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock