Boekenclub: win ‘Brandschoon’!

Hij is weer terug van eigenlijk nooit weggeweest: VIVA’s Boekenclub! Nu we het niet meer moet hebben van het weer, is het tijd om lekker op de bank te kruipen met een goed boek. Deze keer maak je kans op een exemplaar van Brandschoon van Sophie Hannah.

Het verhaal
Amber weet meer dan ze toegeeft, zelfs aan zichzelf. Ze weet dat ze niet meer kan slapen sinds iemand het huis van haar beste vriendin in brand heeft gestoken. Ze weet dat het niet normaal is als je familieleden twee dagen verdwijnen, zonder bericht, en vervolgens doen alsof dat nooit is gebeurd. En ze weet dat diep in haar geheugen de waarheid verborgen ligt over wat er al die jaren geleden is gebeurd. Als je een geheim aan het licht brengt, levert dat meer op dan alleen een brandschoon geweten…

Over Sophie Hannah
Sophie Hannah schrijft veelgeprezen psychologische thrillers, die in 24 landen worden uitgegeven, waaronder in Nederland door Uitgeverij De Fontein. Ze debuteerde met Kleine meid en vervolgens verschenen Gevarenzone, Moederziel, De andere helft leeft en Verborgen gebreken. Meer weten over Sophie Hannah? Kijk dan op www.sophiehannah.com of volg haar op Twitter (@sophiehannahCB1).

Winnen!
Ben je benieuwd geworden naar dit boek? VIVA geeft 15 exemplaren van Brandschoon weg. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is dit winformulier invullen. Ben jij één van de gelukkigen, dan horen we natuurlijk graag wat je van het boek vond. Dat kan je laten weten op het forum.