Borrelhapjes kaas

borrelkaas

Borrelhapjes kaasplateau met 3 dipsauzen

Bij alle borrelhapjes heb ik 3 oranjesauzen geserveerd. Voor het gemak heb ik alleen de Romescosaus ala Mylene zelf gemaakt.
De andere 2 zijn de oranje mosterd met paprika en knoflook en de oranje tomatentapenade met wat oranje paprika (dat zijn de sweetbites die ik in blokjes er nog doorheen heb gedaan).
Recept Romescosaus ala Mylene staat bij de sausen.

Borrelhapjes heb ik dit jaar heel makkelijk gehouden.

-Goudse kaas in iets langwerpige stukjes gesneden en licht ingewreven met
milde paprikapoeder (zie linkerkant).
-Sweetbites-kontjes gevuld met roomkaas. Je kunt nog kiezen om ze licht te
dippen in sesamzaadjes, op de foto is de oranje sesamzaadjes de pruimensmaak,
de groene wasabi en de zwarte kan of zwarte sesamzaadjes of zoals op de foto
met nigellazaadjes (uienzaadjes).
– oranje cherrytomaatjes gevuld met smeerbare geitenkaas en wat tijm
erover (zie foto hieronder dat je ook de sweetbites kunt vullen met smeerbare
geitenkaas)
– Sweetbites rolletjes gevuld met fetakaas.
– rookkaas met ham, die even gerold in de oranje pruimensesamzaadjes

Sweetbites kun je ook vullen met roomkaas of smeerbare geitenkaas:

borrel divers

Wat ik al een keer eerder heb gemaakt: gebakken feta en gebakken geitenkaas met wat ideeën om het op te vrolijken (recept kan ik zo geven).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA