Cocktail Banana Daiquiri

Een heerlijk recept uit Venezuela. Hier zie ik het meestal met aardbeien maar op deze manier vind ik het echt goddelijk.

Ingrediënten;
Witte rum of bruine rum
Witte basterdsuiker of bruine basterdsuiker
(Wil je de cocktail een lichte kleur geven, neem dan wit van beide, anders de bruine variant)
Banaan
Bananenlikeur
Gecrushed ijs
Voor versiering van het glas pure of melk chocolade. Erbij zie je chocolade-eitjes en schuimbanaantjes die ik voor de helft in de chocolade heb gedoopt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bereiding;
Chocolade au bain marie warm gemaakt, glas omgekeerd er even ingedoopt voor een chocorandje.

In blender de rum, basterdsuiker, banaan, bananenlikeur samenvoegen.
Kijk hoe sterk je het wilt, ik had 1 borrelglaasje rum, half glaasje likeur, 1 schepje basterdsuiker en een hele banaan. Dus even *hik* proeven hoe sterk je hem wilt.
IJsblokjes in de vriezer, schone theedoek pakken, ijs erin doen, theedoek dichtvouwen en met een steelpannetje erop meppen dat je gecrushed ijs hebt.

Dit een beetje bij de cocktail doen en je goddelijke cocktail is klaar!