Gezocht: meelopers

Wat was het leuk vorig jaar! Maar liefst 240 mannen en vrouwen (voornamelijk vrouwen 🙂 ) liepen met Team VIVA de Dam tot Damloop. En we hebben goed nieuws, want VIVA heeft weer een aantal startbewijzen weten te bemachtigen voor hét hardloopevent van Amsterdam. Dit jaar vindt de Dam tot Damloop plaats op zondag 22 september. 
Er zijn twee afstanden om je voor in te schrijven: de 4 Engelse Mijl Run2Day Ladies Damloop (6,4 km) en de 10 Engelse Mijl (16,1 km). Beide lopen starten in Amsterdam. Voor de Ladies Damloop heeft VIVA een apart startvlak geregeld, die lekker vooraan is, zodat je een mooi Persoonlijk Record kunt neerzetten.

Echt iets voor jou? Meld je hier gratis aan voor Team VIVA 2013!

Je kunt je niet meer aanmelden, de VIVA-teams voor de Dam tot Damloop zijn inmiddels geselecteerd.

Om alvast in de stemming te komen, vind je hier een sfeerimpressie van vorig jaar.

PS: we gaan ook weer clinics organiseren, kan je mooi testen of je er klaar voor bent. Wil je meedoen met de clinic, laat dat dan weten bij je aanmelding voor Team VIVA 2013!

© Beeld: H. Dullink

FAQ
Hoe duur is het om me in te schrijven? Aan de deelname van de Dam tot Damloop zijn geen kosten verbonden. VIVA betaalt de inschrijving en regelt de shirts. Het enige wat je als deelnemer hoeft te doen, is zorgen dat je op tijd aanwezig bent. Hierover zal t.z.t. nog een nieuwsbrief verstuurd worden.
Wat houdt het in om met Team VIVA mee te lopen? Voor de Run2Day Ladies Damloop (de 4 Engelse Mijl) heeft VIVA een apart startvlak geregeld. Voor de 10 Engelse Mijl gaan een aantal VIVA-teams van start.
Wat als ik tijdens het lopen voel dat ik echt niet meer kan? Via facebook.com/vivasportief kun je hardloopschema’s voor beginners en gevorderden downloaden. Als je je daaraan houdt, moet het lukken om moeiteloos de finish te halen. Een blessure of te snel gestart? Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de wedstrijd wandelend uit te lopen. Ook een optie: stoppen, langs de kant gaan staan en de rest aanmoedigen.
Hoe weet ik of ik in Team VIVA zit? We streven ernaar om de deelnemers van Team VIVA in de week van 8 juli (week 28) bekend te maken. Je krijgt bericht als je erbij zit.
Kan ik me nog afmelden als ik me eenmaal heb ingeschreven? Mocht je verhinderd zijn of twijfelen over de afstand, dan horen we dat graag zo snel mogelijk. We plaatsen namelijk ook een aantal mensen op de reservelijst.
Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik die stellen? Ga naar facebook.com/sportief en stuur een bericht.