De Sterke Beer

geroosterde venkel

Of het nu gaat om extra weerstand, verpakking, samenstelling van het product, vrolijk karakter of smaak, De Sterke Beer heeft overal aan gedacht.

De Sterke Beer zorgt dat kinderen in de groei belangrijke bouwstoffen binnenkrijgen. Dat is maar goed ook, want steeds meer ouders realiseren zich dat extra weerstand voor hun kinderen essentieel is. Ze willen dat hun kinderen gezond opgroeien in de drukke wereld van vandaag. Voeding en vitamines spelen daarbij een belangrijke rol.

Frisse fruitsmaak
Normaal gesproken zijn multivitamines en de meeste andere voedingssupplementen hard, waardoor kinderen erop gaan zuigen of kauwen en er een onaangename smaak vrijkomt. Speciaal daarom zijn de supplementen van De Sterke Beer gemaakt in de vorm van zachte gompastilles, zodat kinderen er makkelijk op kunnen kauwen. Bovendien heeft de multivitamine een frisse fruitsmaak: mandarijn, limoen of framboos.

Kinderen zullen vragen om de supplementen van De Sterke Beer omdat ze zo lekker zijn, maar het zijn natuurlijk geen snoepjes. Kinderen vanaf 4 jaar mogen maximaal 1 beertje per dag.

Voel je beresterk
Natuurlijk worden kinderen niet letterlijk sterk van De Sterke Beer. De verschillende vitamines die het voedingssupplement bevat, zorgen ervoor dat kinderen zich innerlijk sterker voelen. Het zorgt voor net dat beetje extra weerstand dat kinderen in de groei hard nodig hebben. Dankzij De Sterke Beer voelen kinderen zich gezonder en fitter waardoor ze volop kunnen genieten van leuke dingen, zoals school, sporten, spelen en nog veel meer.

Uiterst zorgvuldige samenstelling
De multivitamines van De Sterke Beer bevatten 50% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen en vitamines voor kinderen van die leeftijd. Dat de multivitamines uiterst zorgvuldig zijn samengesteld, blijkt ook uit het feit dat De Sterke Beer suikervrij, koemelkvrij en lactosevrij is. De Sterke Beer is goedgekeurd door de KOAG/KAG en voldoet aan alle eisen. N.a.v de rapportage “Vitaminepreparaten voor kinderen” (opgesteld door VWA) is er goed gekeken naar de etikettering en zoetstoffen en hiermee ook rekening gehouden.

Verkrijgbaar
De Sterke Beer is sinds september verkrijgbaar bij de drogist en kost tijdens de introductieperiode € 8,99. Kijk voor meer informatie op www.desterkebeer.nl.