Deal van de week: Betsy Petit-tas & Queensday shopping

Onder het motto ‘een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben’, heeft VIVA deze superdeal geregeld: 25% korting op de Betsy Petit van O-my-bag. Daarnaast krijg je deze week 20% korting op alle items van dressesonly.nl en hebben we een aantal oranje musthaves met korting voor je geselecteerd.

 

geen
De Betsy Petit van O-my-bag kun je gebruiken als clutch en als schoudertas, hij is er in zwart en drie tinten bruin en je koopt ‘m nu met 25% korting. Van € 79,95 voor € 59,95

 

geen
Jurkje van Modström. Van € 79,95 voor € 63,96
geen
Spijkerjasje van Modström. Van € 99,95 voor € 79,96
geen
Oorbellen van Desray Pink Big. Van € 21,95 voor € 17,55

Als je tussen 24 en 30 april een of meer van deze items bestelt, ontvang je de korting. Check de Fashionchick Weekdeal en de kortingscode van Dressesonly.nl op Fashionchick.nl/VIVA.

Queensday shopping
Vergeet het brulshirt en het bierjurkje, deze speciale – laatste – Koninginnedag vraagt om iets echt bijzonders. VIVA heeft de leukste Queensday must haves voor je geselecteerd, scoor ze hier. Uiteraard met oranjekorting!

geen       geen     geen       geen

Als je tussen 24 en 30 april een of meer van deze items bestelt, ontvang je de korting. Check Fashionchick.nl/VIVAmusthaves voor alle deals en de kortingscodes van Vimodos, Smartphonehoesjes.nl en Nelly.com.