Doe mee en bespaar!

Samen staan we sterk. Onder dit motto heeft VIVA het Energiecollectief opgezet. Wat is het idee? VIVA is, net als soortgelijke initiatieven als ‘Sloop de crisis’, op zoek gegaan naar de beste manier om een goed aanbod van energieleveranciers te krijgen.

Hoe gaan we dat doen?
Wij verenigen een grote groep potentiële klanten voor de energieleveranciers. Vervolgens geven we de energieleveranciers de kans om jullie een zo goed mogelijk bod te doen. Hoe groter de groep potentiële klanten, hoe interessanter het voor de energieleveranciers is. Wij gaan namens jullie onderhandelen en zijn benieuwd hoe ver we de prijs voor jullie kunnen laten zakken. Daarvoor hebben we jullie aanmeldingen nodig.

Wij regelen alles!
Fijn voor jou: je hoeft – behalve je aanmelden – dus niets te doen. Wij regelen alles en zorgen ervoor dat alle deelnemers tot honderden euro’s per jaar kunnen besparen. Wil jij ook een goed aanbod ontvangen?

Meld je aan en dan krijg je medio februari een update met daarin de aanbieding in de mail. Uiteraard ben je niet verplicht iets met dit aanbod te doen.

©beeld: Roger Blackwell