D’r zit een parel op je nagel: nieuwe nagel-trend

parel nagel

Het is even prutsen, maar dan heb je ook wat. Namelijk een parel op je nagel. We berichten altijd graag over nieuwe, beetje gekkige, trends en we hebben weer eentje voor je te pakken hoor.

En we leggen je als bonus ook nog even uit hoe je dat nu doet, een parel op je nagel. Allereerst lak je je nagel in de kleur die je wilt. Dat mag natuurlijk alle tinten zijn, maar een nude-tint is wel de wat hippere variant. Vervolgens drup je een beetje lijm op je nagel, brengt de parel erop aan, wacht even en lakt dan met een topcoat erover heen.

Disclaimer: echt heel veel kun je daarna waarschijnlijk niet meer doen als je wilt dat de rakkers goed op hun plekkie blijven zitten.

Tip: Bizar of schattig? Je kan nu de echofoto van je baby op je nagel laten zetten

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lizzie Murphy (@_beautybylizzie) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @agathanails__ op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 😊 (@nail__this) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maria Summers við Skipá (@maria_summers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) op

Bron: HLN.be | Beeld: Instagram, Unsplash
Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.