Een unieke combi van kleding en spel

geroosterde venkel

Vers is de naam en fun is het kernwoord!

Onlangs is het nieuw kinderproduct Vers gelanceerd. Een bijzondere combinatie van kleding en spel. Kinderen kunnen namelijk met unieke stickers de bijbehorende kleding versieren. Zo kunnen ze zelf hun trui verfraaien met allemaal leuke afbeeldingen en teksten. Elke dag plakken ze weer iets nieuws op hun truitje, elke dag weer iets Vers!”

Hoe werkt het nou precies? Heel simpel, je hebt een stoere en leuke hooded sweater met een zacht vlak. Hierop kunnen de stickers die o.a. bestaan uit klittenband zich hechten. Eindeloos en veilig speelplezier voor kinderen. Voor nu heeft Vers dus capuchontruitjes in diverse maten en de kleuren groen, roze, blauw en paars. Begin 2007 komen er shirtjes, longsleaves en tasjes bij. De stickers worden geleverd in themapakketten, zo heb je de thema’s dieren, piraten en prinsessen. Naast de leuke afbeeldingen zijn er ook educatieve pakketten met letters. Zo komen kinderen op een leuke manier in contact met het alfabet.

Vers speelt in op de beleving van het kind. Plakken, sparen, ruilen en zelf kiezen wat ze willen. Kortom, een leuk en origineel hebbedingetje voor ieder kind!

Kijk voor meer informatie op www.verskids.com