Eregalerij 3 – Zoebie

Zoebie natuurlijk! Zoebie mág gewoonweg niet ontbreken in Viva´s Eregalerij!

Naamgenoot
Ik zelf leerde Zoebie op het forum kennen via haar eerste topic, waarin ze prachtige gedichten schreef over haar dochter die helaas aan leukemie overleden is. Het werd me duidelijk dat ik dezelfde naam draag als Zoebie´s dochter, wat er (o.a.) voor gezorgd heeft dat Zoebie een speciaal plekje heeft bij mij.

Nominaties
En er zijn nog heel veel forummers méér, die Zoebie in hun hart hebben gesloten. We hebben veel nominatiemails voor haar binnen gekregen waarin heel erg duidelijk werd dat Zoebie een zeer warme persoonlijkheid is en erg betrokken is bij anderen op het forum. Een paar van de nominatie-redenen:

  • Ik vind het erg knap dat ze zo positief en actief in het leven staat, op jonge leeftijd haar dochter verloren, veel ziek en zeer in haar eigen leven en dat van man en andere familie.
  • Zoebie is er voor iedereen die haar nodig heeft, terwijl ze zelf een zwaar leven heeft.
  • Zoebie is iemand met een gouden hart. Ze is er altijd voor anderen. Ze is warm en blijft ondanks alle tegenslagen in het leven altijd positief en helpt ze anderen met haar verhaal.

Bijzonder!
Daarnaast heeft zij recentelijk een bijzonder mooie actie opgestart om Robo’s langstgekoesterde wens in vervulling te laten gaan; een puppy! Zoebie heeft er zelfs voor gezorgd dat er op dit moment twee puppy’s bij Robo wonen! Mede door donaties van andere forummers zijn de hondjes uitgezocht, gekocht en een paar weken verzorgd door Zoebie en haar man. Daarna heeft zij ze  samen met forummer Norre, naar hun nieuwe baas en bazin gebracht in Frankrijk.

Zoebie vertelt zelf over haar forumleven:
Ik was erg verrast door de mail van Five dat ik in de eregalerij zit.  Maar het is wel erg leuk. En ik voel me zeer vereerd.
Het forum is voor mij niet meer weg te denken uit mijn leven. Al die lieve mensen. Het is in één woord geweldig.

Door de actie voor de Border Collie puppy’s van Robo, ben ik erachter gekomen dat er heel veel lieve mensen op het forum zitten. Wat geweldig was dat. Binnen twee weken het hele bedrag bij elkaar plus een privéchauffeur om naar Frankrijk te rijden. 

Saar
Het hele verhaal over de hondjes en over de pech van een andere forum-ster die op het laatste nippertje niet mee kon, kun je nog lezen op Robo’s topic. Met Sam en Joe is Robo’s grootste wens in vervulling gegaan. Ze geniet iedere dag van die twee doerakken. (Nou ja als ze tenminste niet om half vijf ‘smorgens wakker wordt geblaft ;-) ). En wat ook zo leuk is; door Robo’s puppy, heb ik er nu zelf ook één. Saar is ons nieuwste gezinslid. Een Border Colliepup van 10 weken.

 Saar

Doe een wens
Hoe belangrijk het is dat een wens in vervulling kan gaan weet ik als geen ander. Mijn dochters grootste wens was om naar Disneyworld in Florida te gaan. Mede dank zij de “Doe een wens stichting” is haar wens toen ook in vervulling gegaan.  Wat heeft ze er genoten. Twee maanden later is mijn meiske overleden.

Ik ben nog bezig met een wens van een andere forummer. Haar ernstig zieke dochter wil graag met sledehonden op pad. In de sneeuw. Laat ik nu toevallig een collega hebben die met Huskey’s werkt. Ik ga alles op alles zetten om ook die wens in vervulling te laten gaan.

Ander perspectief
Nee het is absoluut niet zomaar Internet. Het is veel meer. Al die lieverds die hier op het forum zitten hebben mijn leven een ander perspectief gegeven.  Ik heb er een hoop vriendinnen bij gekregen. Bij het topic van Robo, de bezemerds, de tetteraars en mijn topic over het verlies van een kind. Meer dan dat. Ik zou ze voor geen goud meer willen missen.
naar Eregalerij