Erotische verhalenwedstrijd: De drummer

erotische

In VIVA 8 deden we een oproep: schrijf het beste erotische verhaal. Uit de enorme stapel hitsige woorden selecteerde de redactie een top 5. Maar jij beslist welke drie schrijvers eeuwige roem én € 100 aan 50-tinten-webshop van Willie.nl krijgen. Het grote stemmen begint op 3 juni. ‘De drummer’ is het vierde verhaal in de reeks.

Drie vingers steekt hij op en wijst naar de tap. “Drie muntjes graag,” schreeuw ik in zijn oor. Als ik hem zijn drankjes geef, kijkt hij me – net even te lang – recht in mijn ogen aan. Ik glimlach. Het is mijn eerste dienst achter de bar en ik weet nu al dat dit een fantastisch festival zal worden. De rest van de avond tap ik biertjes en sta ik met mijn medevrijwilligers te dansen achter de bar. Steeds als hij bier komt halen, zoekt hij mijn blik. Ik ken hem ergens van, denk ik terwijl ik de volgende help. Dan sterven de laatste muzieknoten weg over het festivalterrein en worden de lichten van het podium gedoofd. Iedere spier in mijn lichaam doet pijn, mijn voeten branden en mijn kleren stinken. “Kom,” roept iemand, “we gaan naar het kampvuur op het strand.” Eigenlijk wil ik een warme douche en dan lekker mijn tent induiken, tot ik aan die helblauwe ogen denk die me de hele avond achtervolgd hebben. Zijn halflange, krullende haar, dat brede lijf en die gespierde armen. In mijn onderbuik voel ik een kriebel opkomen en ik besluit toch mee te gaan.

Met z’n allen lopen we al zingend en lachend de camping op en de duinen over, en voor ik het weet staan we op het Vlielandse strand. Vluchtig laat ik mijn ogen over de groep rond het vuur dwalen, en ik voel een lichte teleurstelling als ik hem niet zie. Ik grijp de fles Jutters die wordt doorgegeven en neem twee fikse slokken. Met mijn ogen dicht voel ik de warme gloed van de alcohol mijn lijf verwarmen. Als ik opkijk, zie ik aan de overkant van het vuur twee bekende blauwe ogen. Daar is de kriebel weer. Ik trek één wenkbrauw naar hem op, die hij beantwoordt met een knipoog. Ik bijt op mijn lip en blijf hem ondeugend aankijken. Hij kijkt terug met een sexy scheve glimlach, terwijl hij een hand door zijn krullen haalt. Onder luid gejuich trekt een jongen zijn kleren uit en rent schreeuwend de zee in. Tegelijk schieten we in de lach. Links stoot iemand me aan om de fles weer door te geven. Ik maak met moeite mijn blik van hem los en draai me om voor nog een slok. Als ik weer naar de overkant kijk, zie ik hem niet meer staan. Verbaasd zoek ik de kring af, maar ik zie hem niet.

Plots wordt er van achter een arm om mijn middel geslagen. Een hese stem fluistert in mijn oor: “Hallo mooie vrouw.” Een baardje van een paar dagen oud prikt in mijn wang. Ik hou mijn adem in en voel hoe hij zijn lichaam tegen het mijne drukt. Even blijven we zo staan, tot ik me langzaam omdraai. Zijn wang schuurt langs de mijne. “Ik ben Hans,” zegt hij als we elkaar aankijken. Weer dat scheve lachje. Verdorie, mijn knieën lijken wel van was te zijn. “Ik ben Suus,” stamel ik. Hij legt zijn handen in mijn nek. Onze lippen vinden elkaar, ik voel zijn tong de mijne zoeken. Zijn handen pakken mijn billen en hij trekt me al zoenend stevig tegen zich aan. “Aangenaam kennis te maken Suus,” zegt hij daarna met een knipoog. Afwisselend zoenend, drinkend en vals meezingend staan we een tijdje bij het kampvuur.

Dan pakt hij mijn hand en trekt me weg van de mensen, richting het strandwachtershuisje. Eenmaal binnen duwt hij me tegen de muur. We zoenen. Zijn handen en mond zijn overal. Ik kreun als hij in één beweging mijn broek en string naar beneden trekt. Ik voel hoe zijn warme mond mijn klit zoekt. Door het raam valt het bleke maanlicht over mijn handen, die steun zoeken op zijn schouders. Ik sluit mijn ogen en hijg. Hij komt tergend langzaam omhoog. Ik begin aan zijn riem te morrelen. Wild van verlangen smeek ik “Neuk me alsjeblieft!” Ik bijt zachtjes in zijn oorlel. Hij maakt met één hand zijn broek los, terwijl hij me optilt. Ik sla mijn benen om hem heen en voel hoe hij diep in me komt. Mijn handen grijpen zijn haar: hoe harder ik trek, hoe harder hij stoot. Ik trek zijn gezicht naar me toe. Zijn ruwe baardje schuurt langs mijn huid als we heftig zoenen. “God, dit is lekker.” Ik voel dat ik ga klaarkomen. Druk me dicht tegen hem aan, zodat ik hem zo diep mogelijk in me voel. In extase gooi ik mijn hoofd achterover, uit zijn keel komt een diepe grom. Mijn nagels boren zich in zijn rug. Ik voel de golf van een orgasme door me heen trekken en voel hem tegelijkertijd schokken. Even houden we elkaar ademloos vast. Langzaam dringt het geluid van muziek en de zee het huisje binnen. We rapen onze kleren bij elkaar. Hand in hand lopen we weer terug naar de camping.

Bij mijn tent neemt hij mijn hoofd in zijn handen en geeft me een lange tongzoen. “Kom, laten we nog even opwarmen,” zeg ik grijnzend. Ik gris mijn handdoek van de scheerlijn en trek hem mee naar de douches. We duiken samen het hokje in. Ik duw hem tegen de muur, nu is het mijn beurt om het heft in handen te nemen. Ik rits zijn jas los en trek hem uit, mijn hoofd dicht bij het zijne. Hij probeert me te zoenen, maar ik trek mijn hoofd een klein stukje naar achter. Zijn trui en shirt uit, mijn tong trekt een spoor over zijn buik naar beneden. Als ik zijn broek losmaak, springt zijn erectie me tegemoet. Gretig neem ik hem in mijn mond. Mijn tong streelt zijn eikel, mijn handen spelen met zijn ballen. Ik zuig en ritmisch beweeg ik mijn hoofd op en neer. Als ik omhoog kijk, zie ik dat hij zijn ogen gesloten heeft. Hij hijgt stilletjes. Zijn handen woelen door mijn haar. Hij voelt dat ik kijk en trekt me omhoog. We kleden ons uit en samen stappen we onder de warme douche. Hij trekt me tegen zich aan en begint me langzaam en teder te zoenen. Dan draait hij me om, buigt me een klein beetje naar voren en komt in me. Met één hand leun ik tegen de muur, terwijl de andere in zijn bil knijpt. Dit keer bepaal ik het ritme. Hij slaat zijn arm om mijn middel, zijn andere hand streelt mijn klit. Samen bewegen we ons opnieuw naar een hoogtepunt. Zacht bijt hij in mijn schouder als hij klaarkomt.

Als we ons afdrogen, gaat naast ons een douche aan. Zachtjes begint een vrouw te zingen. Dan plots weet ik weer waar ik hem van ken. “Slaap lekker, mooie vrouw,” zegt hij als we ieder richting onze eigen tent lopen. “Kom je morgen kijken als ik moet spelen? Half vier op het hoofdpodium.”

Lees ook: