Erotische verhalenwedstrijd: Goed gereedschap

erotische

In VIVA 8 deden we een oproep: schrijf het beste erotische verhaal. Uit de enorme stapel hitsige woorden selecteerde de redactie een top 5. Maar jij beslist welke drie schrijvers eeuwige roem én € 100 aan 50-tinten-webshop van Willie.nl krijgen. Het grote stemmen begint op 3 juni. ‘Goed gereedschap’ is de vijfde in de reeks.

Weer koud water. Ik kan wel janken. Eindelijk een huisje gevonden, maar er is zo veel op te knappen en meer dan een schroevendraaier heb ik niet. Niet dat het uitmaakt: al had ik een gereedschapskist, dan had ik nog de ketel niet kunnen maken. Natuurlijk neemt de huisbaas niet op. Eikel. Alle mannen zijn eikels en mijn ex is de allergrootste.

Ik plof op de bank. Ook al zo’n sjofel ding. Gekregen van mijn vriendin, de schat. Ik zet een kop thee en bel haar. Als ze vraagt hoe het gaat, barst ik in tranen uit.
“Kom op, het komt goed. Weet je, mijn neefje is daar heel handig in. Ik vraag hem meteen.”
Mijn vriendin is van de praktische zaken. Ik bedank haar voor de zoveelste keer deze maanden. Een uurtje later gaat de bel. Er staat een jonge knul voor de deur.
“Ik ben gestuurd voor de ketel. Vrouw in nood, en zo?” Hij knipoogt.
Ik laat hem binnen, babbel wat over hoe fijn het is dat hij zo snel kon komen en ga hem voor de trap op. “Koffie?”
“Colaatje misschien ook in huis?”
“Ja, natuurlijk.” Wat stom van me. Alsof alle monteurs alleen maar koffie drinken. Ik zet zijn cola neer en ga op een omgekeerde krat zitten. Hij haalt de kap van het, voor mij onbekende, monster en begint te sleutelen. Hij ziet er behalve erg jong ook erg leuk uit. Geen slecht uitzicht.
“Hoe lang doe je dit al?”
“Cv-ketels?” Hij draait zich om. “Jaartje of twee, voor dit bedrijf. De schoolbanken zijn niks voor mij. Ik steek liever mijn handen uit de mouwen. Ik hou van mijn gereedschap.”
Ik knik en vraag me af hoe oud hij is. Hij kletst een eind weg, maakt grapjes en ik merk dat ik weer lach. Ondertussen sleutelt hij verder.
Ik slaak een vreugdegilletje als ik het vlammetje eindelijk zie branden.
We lopen naar beneden. “Ik kan je niet eens betalen.” Ik voel me een beetje schuldig.
“Maak je niet druk, dat wist ik van tevoren. Voor mooie dames in nood staat mijn gereedschap altijd paraat.” Hij kijkt rond in mijn woonkamertje. “Er moet hier nog wel het een en ander gebeuren, niet?”
“Ja.” Ik kijk sip. “Ga even zitten. Wil je nog een cola?”
“Graag!” Hij ploft op de bank.
“Ga je nog op vakantie?” Ik vul zijn glas bij.
“Ja, naar Spanje met een groep vrienden.”
“Ah! Meiden versieren.”
“Nou.” Hij krijgt een rood hoofd. “Ik ben niet zo handig met meiden.”
“Daar geloof ik niks van!”
Hij draait wat met zijn vingers om het glas cola. “Echt hoor, ik… uh…” hij is ineens heel verlegen. “Mijn vrienden weten het niet, maar ik, nou ja…”
“Je kan het mij vertellen.” Ik leg mijn hand op de zijne.
Hij kijkt op. “Ik heb weleens gezoend, maar meer niet. Ik ben bang dat ik iets verkeerd doe,” gooit hij er met een knalrood hoofd uit.
Ik onderdruk de neiging om met mijn vingers door zijn bruine haar te woelen. Hij blijft naar zijn glas staren.
“Misschien kan ik je toch betalen.”
Hij kijkt me verbaasd aan.
“Wil je dat?”
Hij knikt.
Waarom doe ik dit? Maar ik wil niets liever, weet ik. Ik ga staan en trek hem van zijn stoel.
“Oké, ik ben jouw verovering en we hebben net gezoend.”
Hij staat verlegen op.
“Kom op.” Lachend leg ik zijn handen om mijn billen. Meteen begint hij ze zachtjes te kneden. Langzaam schuif ik zijn handen onder mijn shirtje. En voorzichtig kruipen zijn vingers over mijn rug omhoog. Hij frummelt aan de sluiting van mijn beha. “Je handen zijn je gereedschap,” moedig ik hem aan. Het lukt hem en al snel belandt mijn beha naast mijn shirt op de vloer.
Hij straalt.
Plots trekt hij me tegen zich aan. Ik begraaf mijn hoofd in zijn nek en snuif zijn geur op; mannelijk, ondanks zijn jonge leeftijd.
“Dankjewel, mooie vrouw,” fluistert hij en geeft me vluchtig een kus op mijn mond. Hij lijkt te schrikken van zijn actie, maar ik zoen hem gretig terug. Mijn tong glijdt in zijn mond, draait om de zijne. Oh mijn god, hij kan zoenen!
Ik leg zijn handen op mijn borsten. “Pak ze maar vast, ze bijten niet. Ik daarentegen…” Plagend bijt ik in zijn oorlelletje. “Kijk, zo.” Ik wrijf met zijn duimen over mijn tepels. “Of, zo.” Zachtjes duw ik zijn hoofd naar beneden en zijn lippen sluiten zich om een tepel. Ik kroel door zijn haar en prijs hem kreunend dat hij het goed doet.
Ik wil hem! “Trek je shirt uit,” beveel ik. “Voel wat je met mij doet.” Begeleid door mijn hand verdwijnt de zijne onder mijn rokje. Hij hijgt nog harder dan ik en kijkt me met grote ogen aan als hij mijn natte slipje voelt. “Wil je verder?” fluister ik. “We doen het samen.”
“Ja,” zegt hij schor. Zachtjes zuigt hij aan mijn tepels. Hij trekt de stof van mijn kanten slipje opzij en duwt een vinger erin. Hij gaat wat onzeker te werk, maar het voelt heerlijk.
Hmmm, wat luistert hij goed. Mijn handen maken zijn broekriem los, trekken hardhandig zijn boxershort naar beneden en pakken zijn penis stevig vast. Met mijn duim streel ik over het topje van zijn lid. Hij knijpt luid kreunend zijn ogen dicht.
“De slaapkamer,” hijg ik. Een stuk comfortabeler dan mijn sjofele bank.
Boven aangekomen haal ik uit m’n nachtkastje een condoom tevoorschijn. “Maak kennis met mijn gereedschap,” grap ik en trek hem boven op me. Eindelijk voel ik hem helemaal.

“Als ik volgende week mijn gereedschapskist meeneem en wat klusjes doe, krijg ik dan weer zo’n lesje?” Mijn redder in nood kijkt me stralend aan.

“Hmmm…” Ik bekijk dat heerlijke lichaam en merk tot mijn genoegen dat zijn belangrijkste gereedschap alweer fier overeind staat. “Kom eens hier, jij…”

Lees ook: