Erotische verhalenwedstrijd: Zanzibar

erotische verhalenwedstrijd

In VIVA 8 deden we een oproep: schrijf het beste erotische verhaal. Uit de enorme stapel hitsige woorden selecteerde de redactie een top 5. Maar jij beslist welke drie schrijvers eeuwige roem én € 100 aan 50-tinten-webshop van Willie.nl krijgen. Het grote stemmen begint op 3 juni. ‘Zanzibar’ is het tweede verhaal in de reeks.

De zon verwarmt mijn lichaam, zoals vannacht het vuur mijn rozige gelaat verhitte. Mijn hoofd bonkt lichtjes, aangenaam, als een continue zachte herinnering aan de dronken uren onder de sterren. Het strand is wit, de vissersboten zijn slechts silhouetten in het felle licht. In de verte hoor ik de kokosnootverkoper zingen. Zijn stem waait mee met de wind die ook de kitesurfers over de zee doet razen. Ook mijn hart raast, als ik denk aan de avonturen waarvan ik lig bij te komen.

Het feestje is heet, te heet. Ik dans met blote voeten in het zand op Afrikaanse beats en voel me ongemakkelijk tussen alle soepele heupen. Ik deel een biertje en een sigaret met een mooie rastafari, het zweet loopt over onze gezichten. Naast me danst Wolkje al net zo ongemakkelijk. Wolkje is niet zijn echte naam, maar de naam die ik hem gegeven heb na herhaalde en gefaalde pogingen zijn Noorse naam correct uit te spreken. Hij zat in de bar in het hostel toen we terugkwamen van een dagje toeren over het eiland. Hij is een beetje onbenullig, deze überman, maar desondanks klopt mijn hart sneller als hij in de buurt is. Halfgod doet deze blonde Noor teniet. De rastafari verbleekt in zijn bijzijn. Ik laat mijn ogen over zijn lichaam gaan – als door Michelangelo zelf ontworpen. Als ik opkijk, priemen zijn ijsblauwe ogen in de mijne. Of ik meega, vraagt Wolkje. “Even afkoelen op het strand. Het is de week waarin schildpadden eieren leggen in het zand, wie weet hebben we geluk.”

Zijn wimpers lijken meterslang, valt me op als ik onder de mijne door gluur. Hij is mooi, te mooi voor mij, denk ik terwijl we onder de palmbomen naar het strand lopen. Toch zoeken zijn ogen steeds de mijne. Vanmiddag sloeg ik ze nog verlegen neer, maar nu, na bier en de lokale sterke drank, durf ik wel terug te kijken. Onderweg sprokkelen we hout voor het kampvuur dat mijn vrienden op het strand al gemaakt hebben. Hij verlicht het bospad met zijn telefoon, ik raap het hout op. Veel te snel en voor we officieel geflirt hebben, bereiken we het vuur. Ik plof neer en nog steeds wijkt Wolkje niet van mijn zijde. Hij komt dicht bij me liggen, zodat zijn arm net de mijne raakt, en we staren in het vuur.

Als ik besef dat ik zo dicht bij het vuur natuurlijk niet ga afkoelen, loop ik de zee in. De golven klotsen tegen mijn bruine benen als er naast me een gedaante opduikt. Het is de blonde halfgod. “Het lijkt wel een James Bondfilm, zoals je hier staat, met je lange jurk opgetrokken tot net onder je billen.” Ik bloos, maar dat ziet hij niet onder de donkere hemel. We lopen verder de zee in, totdat de onderkant van mijn jurk ook nat wordt. “Ik heb mijn telefoon bij de anderen laten liggen,” zegt hij. Waar hééft hij het over, deze onbenullige hunk, vraag ik me nog af voordat hij me omver trekt het zoute water in. “Jij weet wat afkoelen is,” proest ik, terwijl ik tussen de golven naar adem hap. Met twee krachtige slagen is hij bij me. Zijn kus is zilt, zijn tong vastberaden en koel. “En je weet wat je wilt, James Blond.” “I sure do,” fluistert hij, terwijl zijn hand via mijn nek over mijn rug naar beneden glijdt. De golven tillen zijn shirt op, ik zie het streepje haar dat van zijn navel over zijn gebruinde onderbuik naar beneden loopt. Ik laat mijn vingers over het paadje naar beneden glijden. Hij kreunt zachtjes, ik knipoog en zwem weg.

Hij haalt me in voor ik de rots in zee bereik. Hij klimt moeiteloos omhoog en reikt me zijn hand. Gezien mijn staat van dronkenschap weet ik mezelf verrassend charmant op de rots te hijsen. We vinden een vlak stuk net buiten het zicht van onze vrienden. Deze keer verwacht ik zijn tong en beantwoord ik zijn kus niet met een grap, maar met gepassioneerde vastberadenheid. Zijn handen bespelen mijn lichaam alsof hij de toetsen van een piano bespeelt. Ze zijn overal, glijden over mijn gezicht en onder mijn drijfnatte jurk. Ik heb geen beha aan, dat verrast hem. Gretig trekt hij mijn jurk over mijn hoofd. Goddank heb ik die Victoria’s Secret-string gekocht op het vliegveld. Hij staat op om zijn broek uit te trekken – gezien zijn staat van dronkenschap verrassend charmant, maar dat kan niet anders bij deze man. De rots is hard, net als hij. Hij bukt zich over me heen en gromt in mijn oor. Ik trek hem op me, vouw me om hem heen, en verdwijn onder zijn heerlijkheid, zijn goddelijkheid. Zijn blonde haar streelt over mijn gezicht, een schril contrast met zijn ruwe stoten. Vlak voor ik mijn hoogtepunt bereik, trekt hij zich terug. Zijn blik staart geschrokken in de verte, waar iets beweegt in zee. Het zijn de schildpadden. Boven zijn hoofd fonkelen de sterren, maar minder intens dan zijn ogen.

En nu lig ik op het strand, starend naar de rots waar mijn verlangen bijna totaal verwezenlijkt werd. Wolkje ligt naast me, zijn ogen dicht. Ik kijk naar de haartjes op zijn onderbuik. Het is heet, te heet, er is geen wolkje aan de lucht. Ik loop de zee in. Afkoelen, dobberen. Ik zwem onder water zover ik kan. Vlak bij de rots kom ik omhoog, happend naar adem. Op de rots zit mijn blonde halfgod. In twee krachtige slagen ben ik bij hem en maken we af waar we vannacht geëindigd zijn.

Lees hier het eerste erotische verhaal uit de top 5: ‘College’