Erotische verhalenwedstrijd: Zinderend spoor

erotische verhalenwedstrijd

In VIVA 8 deden we een oproep: schrijf het beste erotische verhaal. Uit de enorme stapel hitsige woorden selecteerde de redactie een top 5. Maar jij beslist welke drie schrijvers eeuwige roem én € 100 aan 50-tinten-webshop van Willie.nl krijgen. Het grote stemmen begint op 3 juni. ‘Zinderend spoor’ is het derde verhaal in de reeks.

Shit, dit is niet terug te draaien. Hij heeft al gezien dat ik kijk en ziet nu ook dat ik zie dat hij dat ziet. Op zich geen ramp, althans: op een drukke maandagmorgen, als onze blikken steeds zouden worden gebroken door mensen die langslopen om in en uit te stappen. Maar het is geen maandagmorgen, het is zaterdagnacht, en ik deel deze treincoupé alleen met hem. Binnensmonds vervloek ik dat laatste wijntje, of eigenlijk de laatste drie. Zijn ogen zijn groot en bruin en ik weet zeker dat hij nog niet heeft geknipperd. Zijn zwarte haar, dat half voor z’n gezicht hangt, lijkt nat van de regen die aan de andere kant van het raam valt. Ik grom inwendig naar mijn op hol geslagen hormonen en probeer ze te temmen. Ik vind hem vreselijk aantrekkelijk, dat voel ik aan alles.

Mijn brutale staren zal wel uitnodigend lijken, want hij staat op en loopt naar me toe. Ik kijk van zijn donkere ogen naar zijn brede borstkas boven die spijkerbroek. Moet ik nu iets zeggen? Maar voordat ik op een briljante oneliner kom, zit hij al naast me op de bank, aan de andere kant van het gangpad. Ik draai me naar hem toe. Mijn blik moet wel vragend zijn, al vraag ik niets. En zijn blik zegt alles, terwijl hij net zo zwijgt als ik. Hij zit met zijn rug tegen het raam en zijn benen mannelijk wijd. Zijn ogen stralen ondeugend. Zal hij denken dat ik niet durf? Ik bewijs hem het tegenovergestelde door ook met mijn rug tegen het raam te gaan zitten. Heel langzaam doe ik mijn benen verder uit elkaar. Mijn losse, korte rokje staat dit gemakkelijk toe. Ik zie dat hij slikt. Dan bijt ik op m’n lip, waarna hij heel even zijn ogen sluit. Zodra hij ze opent, kijkt hij weer uitdagend. Elke vezel van mijn lichaam reageert erop.

We blijven elkaar onophoudelijk aanstaren. Weer een station voorbij. Alsof het duidelijk is dat we niet gestoord willen worden, blijft onze coupé verder leeg. Dan gaan zijn beide handen van zijn knieën naar zijn kruis. Zijn opwinding tekent zich duidelijk af in de spijkerstof, terwijl hij langzaam zijn broek losknoopt. Ik voel mijn hart sneller kloppen en verlang ernaar om hem te voelen. Maar dit spelletje is veel te leuk. Zijn hand schuift in zijn broek en ik zie hem diep zuchten. Zijn erectie moet wel naar ruimte smachten. Ook bij mij wint de verleiding het van elk gevoel van schaamte, en langzaam knoop ik met één hand mijn bloesje open. Ik zie hoe hij vol bewondering naar mijn borsten kijkt. Mijn tepels, stijf van opwinding, prikken door de dunne stof. Met mijn andere hand streel ik mijn blote bovenbeen. Zijn mondhoeken krullen een beetje omhoog, hij glimlacht tevreden. Maar wanneer mijn hand naar de binnenkant afglijdt, lacht hij niet meer, en zelfs zijn hand houdt zich stil. Ik zie hem naar adem snakken en ik weet dat ik hem heb.

De deur aan de andere kant van de coupé gaat open en de conducteur loopt onze kant op. Nu ben ik degene die glimlacht. Ik sla mijn benen over elkaar, trek mijn bloesje recht en pak mijn vervoersbewijs. Hij legt snel zijn jas over zijn kruis en doet hetzelfde. Ik draai me onschuldig naar het raam, waar onze blikken elkaar al snel weer vinden. Ik weet dat hij naar me hunkert. Zal het hierbij blijven? Ik hoef het me niet lang af te vragen. Al snel zit hij naast me, dicht tegen me aan. Verdomme, wat ruikt hij lekker! Ik sluit m’n ogen wanneer hij voorzichtig mijn haar wegveegt. Ik voel zijn adem naast mijn oor, zijn warme lippen drukken in mijn nek. Ik laat een kreun ontsnappen. Hij pakt voorzichtig mijn kin en trekt mijn gezicht naar zich toe. En dan raken zijn lippen de mijne. Zachte volle lippen, korte aanrakingen, steeds weer opnieuw. Ik antwoord gretig en dring met mijn tong naar binnen, zoekend naar de zijne. Hij kreunt zacht. Plagerig trek ik mijn hoofd terug en zie dat hij net zo weinig rem heeft als ik. Dan grijp ik hem bij zijn shirt en we kussen elkaar, hongerig naar meer, zuigend en bijtend op elkaars lippen. Zijn koude vingertoppen op mijn benen laten mijn huid branden. Zodra zijn vingers de binnenkant van mijn dijbenen bereiken, stopt hij met kussen en kijkt me aan met de zwoelste blik die ik ooit heb gezien. Mijn adem stokt en ik hap naar lucht. Zijn vingers schuiven onder mijn rokje mijn string opzij. Ik voel me betrapt, want mijn nattigheid verraadt alles. Nu heeft ie me. Hij houdt zijn mond half open en zijn ogen half dicht. Onze ademhaling is onregelmatig en onze opwinding duidelijk hoorbaar. Ik vind het onweerstaanbaar sexy dat we van elkaar weten hoe we hijgen en kreunen, maar niet hoe onze stemmen klinken. Ik trek de jas van zijn schoot, grijp naar zijn stalen mannelijkheid en laat z’n onderlichaam kronkelen onder mijn aanraking. Nu is het zijn beurt om naar adem te happen.

En dan wil en kán ik niet langer wachten. In één vloeiende beweging (lang leve drie wijntjes te veel) zit ik bij hem op schoot. Heel langzaam vult hij me, wanneer hij vurig diep in me glijdt. De tijd lijkt stil te staan, de wereld draait niet meer. Het is hij, ik, onze lichamen en niets meer dan dat. We bewegen in stilte en deinen mee met de schommelingen van deze rijdende nachttrein. Steeds sneller, dieper en nog sneller. Inwendig slaak ik een kreet en ik bereik schokkend en trillend mijn hoogtepunt. Het gebeurt net op tijd, vlak voordat ik moet uitstappen. We hebben nog steeds geen woord gewisseld. Ik druk een laatste kus op zijn lippen en stap voorzichtig van hem af. Dan laat ik hem achter, verwilderd en met een warme, grootse erectie die schreeuwend boven zijn broek uit steekt, en loop de trein uit. Ik kijk niet om als de trein achter me verder rijdt en voel hoe mijn mondhoeken krullen onder een tevreden glimlach.

Lees ook: