Roddels, roddels: Temptation’s Fabrizio ging de mist in met Julia op dreamdate

Fabrizio Julia

Dit seizoen van Temptation Island VIPS is nog niet eens ten einde of we weten al dat Fabrizio en Pommeline uit elkaar zijn. De reden? Misschien wel verleidster Julia. Volgens bronnen zouden de Belg en de knappe blondine op de dreamdate de mist in zijn gegaan.

Tenminste, als we Michella Kox moeten geloven dan. Zij heeft namelijk screenshots van een Whatsapp-gesprek weten te bemachtigen waarin duidelijk wordt dat er toch écht wat is voorgevallen.

Dreamdate

Te zien is hoe Julia en Fabrizio samen een gesprek hebben over de grootte van zijn geslachtsdeel. ‘Lie zei ook dat je niet de grootste had. En toen op de dreamdate dacht ik echt: 😨’, begint Julia. De tatoeëerder reageert daarop: ‘Dat is het verschil tussen iemand die je aan de kant hebt gezet en iemand die ik uiteindelijk ten huwelijk heb gevraagd.’ Wij denken toch dat-ie met dat laatste Pommeline bedoelt, maar goed: you never know.

Dancing With The Stars

Maar Fabrizio zou al láng voor Temptation een scheve schaats hebben gereden. Michella weet in haar nieuwste vlog te melden: ‘Julia vertelde dat Fabrizio vreemd was gegaan bij Pommeline met zijn partner uit het programma Dancing With the Stars.’ Ai. Maar daar blijft het niet bij. Fab en Pom zouden nog wel degelijk na het programma verder zijn gegaan met elkaar, maar ondertussen had de Belg het ook nog heel gezellig met de verleidster. Zonder dat Pommeline het wist dus. Pijnlijk. Toch gaan ook de geruchten dat alles in scène is gezet voor de kijkcijfers. To be continued…

banner viva

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!