Facetrex rekent af met rimpels

geroosterde venkel

Met het rijper worden van de huid komen de rimpeltjes dan ook vaak onaangekondigd tevoorschijn. Maar u wilt toch ook gewoon blijven stralen? Dan is het tijd voor een gezichtsverzorgend product dat afrekent met de rimpels!

Het meest belangrijk is dat een anti rimpel crème in staat is om rimpeltjes glad te strijken en vermoeidheidstrekken te vervagen. Topische rimpelontspanners spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen verslappen de spieren, zodat in de huid geen rimpels kunnen worden getrokken. Maar niet iedere anti rimpel crème bevat deze spierontspannende stoffen!

Facetrex® Facelifting Botaline Crème is juist zeer rijk aan deze stoffen, en dat is nu precies de kracht van Facetrex.

Facetrex® bevat een bijzonder hoogwaardig mengsel aan stoffen, die diep doordringen in de opperhuid. Deze stoffen gaan huidveroudering effectief tegen en hebben een ontspannende invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer glad, veerkrachtig en elastisch.

Direct zichtbaar resultaat
• Verstevigend en liftend effect op de huid
• Een mooie, gladde en elastische huid

Na 4 weken?
• Rimpels zijn verdwenen en de huid voelt zacht en stevig
• De huid van het gezicht, hals en decolleté zijn gelift
• Het decolleté is gehydrateerd en voelt glad aan

Wist u ook?
Dat Angela Groothuizen al meer dan 4 jaar elke dag Facetrex® gebruikt? En dat visagisten bij de Voice of Holland haar regelmatig complimentjes gaven?

Kijk op Vedax.nl naar de ervaringen van Angela en probeer Facetrex® nu zelf bij De Tuinen.