Fieperdepiep!

geroosterde venkel

Er gebeurde jarenlang niets mee totdat het bedrijfje Fiep Amsterdam BV ze dan eindelijk allemaal bij elkaar raapte, archiveerde en ze opnieuw tot leven bracht. Met als resultaat dat jong en oud nog lang kunnen genieten van de superleuke wereld die Fiep Westendorp schiep.

Een van de manieren waarop de tekeningen opnieuw tot leven zijn gekomen is het kindertijdschriift Fieperdepiep! Dit nieuwe tijdschrift staat vol met tekeningen van o.a Jip & Janneke en Pim & Pom. De zoekplaten, spelletjes en voorleesverhaaltjes houden de kinderen de hele dag zoet. Leuke extraatjes zijn het Sinterklaasverhaal, het uitneembare doeboekje, de gratis DVD en kleurplaten waarmee prijzen te winnen zijn.

Fieperdepiep! gaat vier keer per jaar verschijnen en kost € 4,99. Door dit tijdschrift te kopen help je meteen ook de nieuwe generatie illustratoren. Merel Boers, Maaike Verwijs en Anne van den Berg krijgen een duwtje in de rug door de stimuleringsprijs van € 20.000,- die zij op 13 november in ontvangst mogen nemen.