Furbyfluisteraar voor onhandelbare Furby

geroosterde venkel

Zoals alle moeders onder jullie ongetwijfeld niet is ontgaan: Furby is weer helemaal terug van weggeweest. Is deze onhandelbaar (en je kind ontroostbaar), vrees niet want er is nu een ware Furbyfluisteraar.

Met de rentree van het speelgoedhuisdiertje zijn ook zijn rare fratsen terug. Net als bij de eerste Furby-rage eind jaren negentig zorgt het pluche ding zo nu en dan voor flink wat irritaties. Op Marktplaats is nu een heuse Furbyfluisteraar opgedoken. Voor een tientje kun je het beestje weer handtam terugkrijgen.

De ontdekking van de Furbyfluisteraar ‘dopey155’ op Marktplaats bleef niet lang onopgemerkt. De Belgische krant Het Laatste Nieuws noemt het woord Furbyfluisteraar inmiddels al uit tot ‘het woord van 2014′. In de advertentie biedt dopey155 aan om onhandelbare Furby’s weer helemaal ‘salonfähig’ te maken. Voor een tientje kun je weer voor de dag komen met je elektronische kameraad. Mocht de behandeling niet baten, dan hoef je niets af te rekenen.

De nieuwe Furby’s zijn naast de doelgroep ook in trek bij mensen die de eerste Furby’s hadden zo’n 15 jaar geleden. Lekker nostalgische gevoelens ophalen, zal de gedachte zijn. Ook nostalgisch, de eerste Furby’s kostten destijds 100 gulden. Een godsvermogen was dat voor kids, maar inmiddels gaan de nieuwe varianten voor niet veel minder over de toonbank. Let wel, in euro’s.

Bron: BuzzO