Geef je mening en maak kans op een tijdschriftenpakket t.w.v. € 45

Kun jij geen moment zonder je smartphone? Dan zou het zo maar kunnen dat jij tot zo een 100 keer per dag je op je telefoon kijkt. Onze collega’s van Savy zijn bezig met het ontwikkelen van een app die ervoor zorgt dat je kunt gaan verdienen aan het gebruik van je telefoon. Wij zijn erg benieuwd wat jij van dit idee vindt. Zou jij deze app gaan gebruiken? Deel je mening en maak kans op een tijdschriftenpakket ter waarde van € 45!

Hoe werkt het?
De app maakt het mogelijk om gesponsorde afbeeldingen op je beginscherm te ontvangen (het scherm dat je ziet als je via je smartphone checkt hoe laat het is). De afbeelding wordt elke keer als je je telefoon gebruikt ververst en voor elke nieuwe afbeelding die je te zien krijgt, krijg jij een vergoeding.

Geef je mening en win!
VIVA is fan! Maar we zijn erg benieuwd wat jullie hier van vinden. Zou jij gesponsorde afbeeldingen op jouw beginscherm willen ontvangen? En wat zou daar volgens jou tegenover moeten staan? Bekijk het protoype van de app en vul op de laatste pagina de enquête in. Onder de inzendingen zal een tijdschriftenpakket worden verloot!

>> Bekijk het prototype