Gek op 30 Seconds? Geef je dan snel op voor dit kampioenschap!

30 seconds

Ben jij altijd super fanatiek bij een potje 30 Seconds? En doe je er alles aan om te winnen? Dan kun je je nu opgegeven voor het Open Tilburgs Kampioenschap van dit spel.

Dus houd woensdagavond 11 april maar vrij in je agenda, want dan kun je in Tilburg strijden voor de titel. Het is een initiatief van het Tilburgse café Bolle en dat het spel razend populair is, is ook wel te zien aan het aantal inschrijvingen. Binnen twee dagen hebben al 250 (!) mensen zich opgegeven voor het open Tilburgs Kampioenschap.

Beperkt plek

Zelf meedoen? Dat kan, maar er is wel nog maar beperkt plek volgens het café. De hele wedstrijd gaat dan ook zeer professioneel in zijn werk, want er wordt zelfs een toernooischema opgesteld. Ook is het vooraf duidelijk welke spelregels gebruikt worden, zodat daar geen misverstanden over ontstaan. ‘We wensen iedereen veel succes met trainen. We zorgen natuurlijk voor een leuke prijs’, aldus de organisatie. Leuk!

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron: Brabants Dagblad | Beeld: 999Games
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.