Goedkoop prakken

geroosterde venkel

Nooit meer dure potjes kopen voor de baby nu je met The Wean Machine overal de groente en fruit van je baby kan prakken. Superhandig! Niet voor niks is The Wean Machine genomineerd als babyproduct van het jaar 2011.

In een handomdraai prak je al het voedsel voor je baby’s eerste vaste voeding. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens goed voor je budget. Je hebt geen staafmixers, blender of kant- en klare babyvoedingspotjes nodig. In een handomdraai heb je groente, fruit en zacht eten als pasta fijn gemaakt.

De verpakking
The Wean Machine is heel compact met een opvallende gele kleur en bestaat uit drie onderdelen. In totaal zijn er twee bakjes die aan elkaar zijn verbonden met een handgreep. Eén van de bakjes heeft een open onderkant. Ook is er nog een anti-spatdeksel met handgreep. Verder bevat de verpakking een lepeltje, twee roostertjes, een grove en een fijne. De lepel kan bevestigd worden aan The Wean Machine. Hiernaast bevat de verpakking twee roosters: één met kleinere- en grotere rasters. Erg handig voor wanneer je baby wat ouder is en groter voedsel kan eten. Wat ook erg leuk is, is dat ze recepten hebben toegevoegd in de gebruiksaanwijzing.

Hoe gebruik je het?
The Wean Machine is het makkelijkste apparaat in huis. Je hebt geen uitgebreide handleiding nodig om aan de slag te gaan. Doe eerst het anti-spat deksel eraf, klap daarna het bakje open. Snij wat fruit of groenten en doe het in het bakje met de dichte onderkant. Klap daarna The Wean Machine dicht en klaar ben je.

Voordelen
– Gemakkelijk in gebruik.
– Je kunt klaarmaken wat je zelf wil.
– Het bespaart tijd en geld, je hoeft geen extra potjes of maaltijden mee te kopen.
– Je kunt het overal mee naartoe nemen door het compacte formaat en het lichte gewicht.
– Geen staafmixer of vork meer nodig om het voedsel te prakken.
– Is gemakkelijk schoon te maken en daarom hygiënisch.

Nadelen
– Al het voedsel dat je prakt moet zacht zijn.

Voor ouders die graag de hapjes van hun baby graag zelf maken en iets zoeken waar ze lang plezier van hebben, is The Wean Machine een musthave.

Wil je meer informatie? Ga dan naar de site www.theweanmachine.com . De adviesprijs van The Wean Machine is €23,90.