Groot feest voor Yolanthe: ‘Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben’

Yolanthe

Yolanthe heeft vandaag heel wat te vieren. De actrice is namelijk 36 jaar geworden en dat is natuurlijk een hele goede reden om taart in huis te halen. En laat het maar aan Yolanthe over om groots uit te pakken.

Hoewel er natuurlijk geen feestje mogelijk is door de maatregelen, heeft de moeder van Cabau een lekkere taart gebakken. En omdat je dan maar zelfs de slingers moet ophangen, blaast Yolanthe om exact 12 uur de kaarsjes uit op deze lekkernij.

Dankbaar

Ook in een post op Instagram staat de actrice stil bij deze feestelijke dag. ‘Het is mijn verjaardag!’, schrijft ze. ‘Ik ben dankbaar dat ik hier ben, sterk, gezond en levend. Ik ben dankbaar voor de vrouw die ik ben en voor alles wat ik heb. Ik ben er trots op dat ik andere vrouwen en kleine meisjes over de hele wereld kan helpen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle liefde en steun die jullie me geven en die jullie me door de jaren heen hebben gegeven.’

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 Felicitaties

Cabau kan rekenen op heel wat gelukswensen. Zo schrijft Sunnery James bij de foto: ‘Happy Birthday 🎈’ en ook Quinty Trustfull laat een felicitatie achter. Een andere volger reageert nog met een vrolijke verjaardagswens: ‘Gefeliciteerd Yolanthe 🎉🎊🎂🎊🎉 en je lieve zoon gefeliciteerd met je top mama.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Getty
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!