Bruid to be Eveline won een haarstylist (én dit is het winnende trouwkapsel!)

Eveline (28, marketingcommunicatiecoördinator) is een blije bruid. De mooiste dag van haar leven wordt ook the best hair day van haar leven. Want zij won een Elnett stylingsessie met Hildo Groen, haarexpert van L’Oréal Paris.

Love Queen

“Pim en ik hebben elkaar vier jaar geleden ontmoet tijdens Koninginnedag, op een feestje op straat. Het was love at first sight. Een week later hadden we onze eerste date en eigenlijk zijn we sindsdien elke dag samen geweest. Na een jaar zijn we gaan samenwonen en anderhalf jaar geleden hebben we een huis gekocht in Amsterdam.”

Biertje met aanzoek

“Hij vroeg me ten huwelijk tijdens een vakantie in Florence. Ik zag het niet aankomen, maar heb geen moment getwijfeld. We zaten aan een biertje op een mooi plein toen hij me vroeg. Het was een heel lief aanzoek. En nee, ik moest niet huilen. Ik was vooral heel blij.”

Buitenkans

“Die bruiloftsplanning, daar ben ik best relaxed onder. Het gaat er uiteindelijk om dat we ervoor kiezen om altijd samen te zijn, en om dit met al onze vrienden en familie te vieren. We zijn nu denk ik drie of vier maanden bezig met het regelen van de bruiloft. De locatie is een park, daarvoor moesten we allerlei vergunningen aanvragen. Maar ik ben niet gestrest. Ik heb er vooral heel veel zin in en wil gewoon de liefde vieren.”

Puur natuur 2.0

“Mijn trouwjurk is lang en van kant, heeft een open rug en een subtiel decolleté. Een beetje boho-stijl. Een idee over mijn trouwkapsel had ik niet echt. Een vlecht à la Lauren Verster leek me wel wat, maar Hildo liet zien dat andere kapsels ook bij me passen. De make-up wil ik vrij naturel houden, dat past bij me. Ik ga voor een 2.0-versie van mezelf: mooier dan normaal, maar wel zoals ik er echt uitzie.”

Welk kapsel kiest Eveline?

_J3B9499-LR

Minimal 
Eveline: ‘Een prachtig kapsel! Maar misschien iets te statisch voor mij. Ik ben op zoek naar iets nonchalanters’

 

Pack-Elnett-Heat-Spray-VOLUME

 

Hou je hoofd koel
Zo’n lichte slag in je haar maak je met een krul- of stijltang. Bescherming is dan superbelangrijk. Gebruik hiervoor de Heat Protection Spray Volume van Elnett Satin. Die geeft ook nog eens volume.

 

 

 

_J3B9746-LR

 

Casual
Eveline: ‘Dit kapsel is een absolute kanshebber. Dat het zo ingevlochten is, vind ik erg tof!’

 

Pack 400ml_Elnett_Extra_Sterke_Fixatie

 

Pray of the day
Hoe hou je je coupe de hele dag in model? De makkelijk uit te borstelen Elnett Satin Extra Sterke Fixatie geeft een mooie glans en ijzersterke fixatie. Knappe pluk die daar nog onderuit komt.

 

_J3B9886-LRBoho (het winnende kapsel!)
Eveline: ‘Dit is wat ik al in gedachten had voor m’n bruiloft. En ik vind het inderdaad erg mooi’

 

creme de mouse

 

De kracht van zacht
Dit kapsel is nonchalant en vlot, maar vraagt toch om veel volume bovenop én in de vlecht. De Elnett Crème de Mousse Volume helpt de haarvezels te verdikken en creëert zichtbaar volume. Extra fijn: je lokken blijven zacht aanvoelen. Meer info? Klik hier.