Hippe en praktische vrouwenauto

geroosterde venkel

Wil je een auto waarmee je gezien kunt worden? Die niet te groot is, maar wel ruim genoeg voor een flinke hoeveelheid wekelijkse boodschappen of het vervoeren van je kinderen? Lees dan snel verder!

Boodschappenauto
Wij van Vrouwonline ontdekten de Honda Jazz. Dit fijne exemplaar is als boodschappenauto zeer geschikt. Hij beschikt namelijk onder andere over heuse Magic Seats die gemakkelijk verstelbaar zijn, waardoor je eenvoudig meer ruimte kunt creëren voor je boodschappen, mocht de al ruime kofferbak niet voldoende zijn. Geen boodschappen in de achterbak, dan creëer je makkelijk meer ruimte voor de kinderen (en hun vriendjes!) op de achterbank.

Zuinig rijden
En dan is de Honda Jazz ook nog eens zuinig in het gebruik. De Jazz verbruikt slechts 1 liter benzine per 18,7 kilometer.

Voordeel in februari
Spreekt deze kleine, maar absoluut fijne auto jou ook aan, dan kun je natuurlijk altijd een proefrit maken bij een Honda-dealer bij jou in de buurt. Bovendien trakteert Honda de hele maand februari op zogeheten Jazz Droomdeals. Dit houdt in dat je heel veel voordeel kunt krijgen op een gloednieuwe Honda Jazz.

Nog meer voordeel
Honda heeft besloten op de huidige voorraad Jazz-auto’s een Ecobonus van € 1000,- te verstrekken!

Wil je meer weten over de Droomdeals? Neem dan even een kijkje op de site voor meer informatie www.hondadroomdeals.nl.