Hippe geboortekaartjes

geroosterde venkel

Juiste kaart
Er zijn tegenwoordig heel wat soorten geboortekaartjes te vinden. Maar hoe vind je de juiste? Bedenk allereerst wat jijzelf het mooiste vindt. Ben je een stoere vrouw? Ga dan niet voor een lief kaartje, maar kies een stoer design. En andersom, natuurlijk!

Trend
We kiezen er steeds vaker voor om niet meer naar de drukker te gaan, maar online de geboortekaarten te bestellen. Je hoeft er dus niet eens meer de deur voor uit!

Lekker makkelijk
Als je creatief genoeg bent, kun je zelf een geboortekaartje ontwerpen. Maar heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen? Dan kun je heel gemakkelijk een kaartje laten maken. Het werkt eigenlijk heel simpel. Je kiest een leuk kaartje die bij jullie als kersverse ouders en jullie kindje past. Zet zelf de tekst in jouw gekozen ontwerp en je hebt een geboortekaartje in een originele stijl.

Waar?
Er zijn verschillende websites waar je terecht kunt om geboortekaartjes – of andere items – te ontwerpen. Op Liefleukeneigen.nl kun je bijvoorbeeld jouw geboortekaartjes zelf samenstellen. Ben je creatief en wil je het kaartje helemaal zelf ontwerpen? Kijk dan eens op Zelfkaartjes.nl. En als je eens iets totaal anders wilt, kijk dan op Originelegeboortekaartjes.nu. Voor een de meest complete collectie van geboortekaartjes kun je terecht op geboortekaartje.nl.

Introfoto: Minimil