Nooit meer koud tijdens het picknicken: bij IKEA scoor je een deken met mouwen en kussen

quillow IKEA

In het vroege lentezonnetje lekker in het park zitten met wat hapjes en een drankje. Oh, wat snakken we daarnaar. Hopelijk kan het snel weer en dan doelen we niet alleen op de weersvoorspellingen. Toch koelt het in de avond rap af, maar gelukkig komt de ‘quillow’ van IKEA to the rescue.

En daarmee steel jij sowieso de show tijdens die eerste wat frisse avonden. Want je picknickkleed is multifunctioneel: in een handomdraai zit je lekker warm.

Quillow IKEA

De quillow of Fältmal, zoals-ie bij IKEA gaat heten, kost slechts €24,99 en is je geld dubbel en dwars waard. In de hoes kun je het item gebruiken als kussen en uitgepakt is het een deken. Maar dan komt het beste nieuws van de dag. IKEA laat weten: ‘Lang genoeg om er je hele lichaam in te wikkelen.’ Tel daarbij op dat het ding mouwen heeft en je wil dit hebben.

Altijd warm

En ja, je kunt er zelfs eventueel nog lekker in dansen (als het allemaal weer mag dan hè). Je kunt het dekentje namelijk met drukknopen aan de achterkant dichtmaken. Gemaakt van 100 procent gerecycled plastic en op de eerste beelden zien we een mooie olijfgroene kleur. Maar we kunnen ons voorstellen dat je in nog meer kekke tinten de blits kan maken deze zomer. Sorry, deze oma zal niet proberen hip te doen. Vanaf april wordt verwacht dat de Fältmal in de winkels ligt en we kunnen ons voorstellen dat het hard gaat. Snel inslaan dus!

Fjatmall 1

Fjatmall 2

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Lifestyle Nova, HLN | Beeld: IKEA, Pexels
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!