Jamy en Lie keren terug in EOTB: ‘We gaan de hel erin brengen’

jamy en lie

In de laatste aflevering was het al een beetje te zien. Met een grande entrée keren Jamy en Lie, allebei bekend van legendarische voorgaande seizoenen, terug naar ‘Ex on the Beach Double Dutch’. En ze verklappen alvast dat ze boel flink gaan ‘up spicen’. 

Wij zijn maar wat blij met de komst van Jamy en Lie. Want eh, op dit moment is het toch een beetje een kinderachtige boel – drie blonde meisjes die maar blijven zeuren over één domme jongen – en een andere jongen die blijft jengelen om tandpasta.

Thuiskomen

En wie Jamy en Lie ook maar een beetje kent (bijvoorbeeld van Temptation Island en EOTB) weet dat deze meiden niet met zich laten sollen. In Ex on the Bench, de YouTube-serie van EOTB, vertellen de twee blonde bombshells over hun terugkeer naar het zwoele programma. “Ik kwam binnen en dacht: ‘Hey, dit ken ik’. Het is namelijk dezelfde villa als waar ik mijn eerste seizoen beleefde. Dat is heel leuk, maar ook heel gek.”

Meteen in de aanval

“Ik heb nog meegedaan aan het vorige seizoen, het All Stars-seizoen, dus dit voelde wel als thuiskomen”, vult Jamy aan. En op wie ze hun pijlen hebben gericht? Lie verklapt alvast dat ze wel nieuwsgierig is naar Alessio, “Als je binnenkomt weet je nog niet hoe alle relaties in elkaar zitten. Ik kwam binnen en vond Alessio gewoon de knapste, dus ik dacht: ‘Voor die ga ik.”

Jamy kiest – niet geheel verrassend – voor Dennis. “Toen ik binnen kwam heb ik gelijk een gesprek aangeknoopt met Dennis. Alle andere jongens zijn me eigenlijk in principe niet echt opgevallen. Qua hoe ‘ie is is Dennis wel echt een jongen waar ik op zou vallen.’

Wie Jamy en Lie van de vrouwen als concurrentie zagen? Daar zijn ze het unaniem over eens: niemand. Waar ze het ook over eens zijn?  “Wij gaan de hel er in brengen”, zo klinkt het in koor.

Stuk chagrijn

Toch is niet iedereen blij met hun komst. Onder de video klinken onder andere comments als deze: ‘Sorry maar het slaat nergens op dat deze 2 zijn teruggevraagd. Knappe meiden, maar hebben precies niks betekent tijdens hun seizoen behalve zeuren over een jongen die niet loyaal is. Ze doen nu net alsof ze boss bitches waren in hun seizoen die voor drama gaan zorgen. Lie was ook in temptation VIP verleidster waar ze ook alleen maar als een stuk chagrijn erbij zat en niks deed.’

Wij zien het zo: de komst van Jamy vergroot de kans op de terugkeer van Harrie, dus zo slecht kan het allemaal niet zijn!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.