Jij en je kind in de hoofdrol!

geroosterde venkel

Het kinderboekenfonds Kimio bestaat 25 jaar en daarom hebben ze een leuke actie georganiseerd:dit najaar verschijnen vier boekjes waar de namen van jou en je kind in voorkomen!

De Baby en ik

Er is een baby’tje geboren! Wat vindt de grote zus daarvan? In dit verhaal komt uw (klein)kind in allerlei herkenbare situaties terecht. De grote zus deelt beschuit met muisjes uit op de crèche en moet moeders aandacht delen met de baby. ‘De baby is lief, maar kan ook héél hard huilen.’
Een herkenbaar boekje voor het zusje van de nieuwe baby.

Kijk! Dit ben jij!

Een jongetje doet wat alle peuters leuk vinden: zijn eigen babyfoto’s bekijken. In dit boekje speelt uw (klein)kind de hoofdrol. Hij ziet op de foto’s wat hij als baby deed en doet trots voor wat hij nu allemaal al kan. ‘Toen was je een baby, nu ben je groot!’ Een leuk cadeauboekje voor een verjaardag of bij de geboorte van een broertje of zusje.

Er is er een jarig!

Er is er een jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij! Bij een verjaardag horen cadeautjes. Maar waar zijn alle cadeautjes? In dit boekje speelt uw (klein)kind de hoofdrol en zal uitgedaagd worden op zoek gaan naar de cadeautjes en te raden wat er in de pakjes zit.

Dag Sint! Dag Piet!

Een interactief kijk- en vertelboekje voor de allerkleinsten over Sint en Piet en alles wat daarbij hoort. ‘Hoplahop! Wie buitelen daar? Dat zijn de Pieten.’ ‘Dag Sinterklaasje, da-ag, da-ag… Wie zingen dat?’ Dat zijn uw (klein)kinderen die de hoofdrol in dit boekje spelen.

De gepersonaliseerde boekjes worden verkocht op www.personalgifts.nl/kimio!
De boekjes kosten € 15,95 per stuk.