Kijk & kies! Wie krijgt de wildcard?

coca-cola light

Ontbloot bovenlijf, zwoele blik, knappe kop: de Coca-Cola light man mag van ons altijd langskomen. Inmiddels nadert de verkiezing van de Nederlandse Coca-Cola light man zijn hoogtepunt. Voor de finale is nog één wildcard te vergeven en het gaat tussen Freek en Joris. En jullie mogen kijken én kiezen! Om de keuze wat makkelijker voor jullie te maken, doken wij met beide mannen in bed voor een nadere kennismaking.

Freek

Wie? Freek van Lotringen (24) uit Nijmegen, student sport, gezondheid en management
Met wie slaapt ie? Vriendin Tachella
Opgegeven door? Zijn vriendin, die ‘m beschrijft als ‘charmant, mooi en lief’
En dat vindt ie? “Superleuk! Dat betekent dat ze me het waard vindt.”
\Wat is je ochtendritueel?
“Ik sta altijd samen met mijn vriendin op. Ik maak dan het ontbijt én haar lunchpakket klaar, en nadat we samen hebben ontbeten, gaat zij richting werk en ik naar de sportschool. Ik sport elke dag, dat is echt een uitlaatklep. Train ik twee dagen niet, zit ik stuiterend op de bank.”
Vind je jezelf aantrekkelijk als je ’s ochtends in de spiegel kijkt?
“Niet als ik net wakker ben. Ik moet eerst koud water in mijn gezicht plenzen, douchen en mijn haar föhnen – anders wordt het een pluizig vogelnestje. Pas dan voel ik me een beetje mooi. Ik ben een echte metroman: dagcrème en een potje wax heb ik altijd binnen handbereik.”
Vertel: waarom moet jij de Nederlandse Coca-Cola light man worden?
“Ik bén een light man. Ik eet niet graag vette of ongezonde dingen. Ook drink ik nauwelijks alcohol. Maar ik denk dat mijn karakter – vrolijk, doorzetter en charmant – maakt dat ik de ideale man ben. En tja, Hollandser dan ik wordt het niet: blauwe ogen, blond haar en lekker down to earth.”

Joris

Wie? Joris Wetzer (28) uit Eindhoven
Met wie slaapt ie? niemand, Joris is single
Opgegeven door? zijn moeder. “Bij haar heb ik er niets over te zeggen. En ze vond het wel wat
voor mij omdat ik sinds een jaar af en toe modellenwerk doe.”
En dat vindt ie? Leuk. “Maar ik ben te bescheiden om mezelf voor zoiets op te geven.”
Ochtendritueel?
“Ik ben iemand die rustig wakker moet worden. Haasten kan ik niet, maar gaat de wekker, dan ga ik er wel meteen uit. Zet ik muziek op, eet wat, drink twee bakken koffie en ga douchen. Ligt er een meisje naast me, dan gaat het anders. Voor haar blijf ik graag wat langer liggen.”
Vind je jezelf aantrekkelijk als je ’s ochtends in de spiegel kijkt?
“Nee, pas wat later op de dag. Ik ben ijdel, maar het is niet zo dat ik baal als mijn haar niet goed zit. Ik wil er gewoon verzorgd uitzien. En ik vind het fijn om een goed lijf te hebben. Mijn buik is mooi gespierd, maar als ik iets moet kiezen qua looks waar ik trots op ben, is dat toch mijn gezicht.”
Waarom moet jij de Nederlandse Coca-Cola light man worden?
“Dat vind ik lastig om te zeggen. Misschien omdat ik wat ondeugend ben? En op de foto zie je het niet, maar ik ben behulpzaam, sta voor iedereen klaar en leg vrouwen altijd in de watten. Ik ben gewoon een gentleman en denk dat ik het daarvan moet hebben.”

*De poll is inmiddels gesloten, de winnaar van de wildcard wordt via onze Facebook-pagina bekendgemaakt *

Heb je aan deze twee hunks nog niet genoeg eyecandy voor vandaag? Ga dan naar cocacolalight.nl, daar vindt elke dag een duel plaats tussen 2 mannen uit de top 10.

Foto: Anke van der Meer
Met medewerking van Stayokay Amsterdam